Τοπικά

Αγωγή Ν. Κανελλή κατά Γ. Μουλά: “Είναι αδίστακτοι -Κατασκευάζουν κατηγορίες και συκοφαντούν τους πάντες”

Ο δημοτικός σύμβουλος Νίκος Κανελλής  κατέθεσε αγωγή εναντίον του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου  Γ. Μουλά. Η αγωγή είναι συνέχεια της μήνυσης που είχε υποβάλλει πριν από περίπου 20 ημέρες και πάλι προς τον Γ. Μουλά για τα αδικήματα της ψευδούς καταμήνυσης, της ψευδορκίας και της συκοφαντικής δυσφήμισης. “Η δημοτική πλειοψηφία έχει εξαπολύσει μια λυσσαλέα επιχείρηση προπαγάνδας /συκοφαντίας εναντίον των μαζικών κινημάτων των πολιτών. Για αυτό στρέφονται και εναντίον μου και με στοχοποιούν. Και σε αυτή την επιχείρηση προπαγάνδας είναι αδίστακτοι. Κάνουν τα πάντα για να παρουσιάσουν τους πολίτες που αγωνίζονται για το θέμα του νερού, για το θέμα της καύσης σκουπιδιών, για το θέμα της δημοκρατίας και ενάντια στις φασιστικές πρακτικές ως αλήτες, μπαχαλάκηδες, περιθωριακούς. Ρίχνουν τόνους λάσπης εναντίον αγωνιστών και κινημάτων με βάση το «το πες, πες κάτι θα μείνει». Θέλουν να τρομοκρατήσουν τους πολίτες. Θέλουν οι πολίτες να φοβούνται έρθουν στο Δημοτικό Συμβούλιο για να διεκδικήσουν. Επιχειρούν να παρουσιάσουν εμένα ως αρχηγό των μπαχαλάκηδων. Ο κ. Μουλάς έφτασε στο σημείο να κατασκευάσει κατηγορίες, να κάνει ψευδή μήνυση εναντίον μου και να με οδηγεί στο αστυνομικό τμήμα ως κοινό εγκληματία.

Εδώ να ξεκαθαρίσουμε για άλλη μια φορά τα εξής:

Το μαζικό κίνημα δεν είναι μπαχαλάκηδες είναι ενεργοί πολίτες που υπερασπίζονται δικαιώματα. Η ριζοσπαστική μαρξιστική Αριστερά, στην οποία συμμετέχω, δεν έχει σχέση με τις πρακτικές αυτές. Η Αριστερά στην οποία ανήκω στηρίζεται και στηρίζει τα μαζικά κινήματα γιατί μόνον αυτά μπορούν να πετύχουν νίκες.

Τέλος να πούμε το εξής. Με την αγωγή διεκδικούμε υλική αποζημίωση. Τα χρήματα αυτά δεν θα πάνε στην τσέπη μου αλλά θα δοθούν για να ενισχυθεί ο αγώνας για την υπεράσπιση του νερού ως δημόσιο κοινωνικό αγαθό, ο αγώνας ενάντια στην καύση σκουπιδιών και για καθαρό περιβάλλον, ο αγώνας για την υπεράσπιση των δημοκρατικών δικαιωμάτων και ενάντια σε κάθε μορφή φασισμού.

Πρόκειται για την αντιπαράθεση ανάμεσα στα κινήματα των πολιτών και τον αυταρχισμό της δημοτικής αρχής. Αυτός ο αγώνας με ενότητα και αλληλεγγύη μπορεί να νικήσει και θα νικήσει.”, δήλωσε ο κ. Κανελλής

Απάντηση Γ. Μουλά

Από τον Γ. Μουλά εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Με αφορμή την σημερινή αγωγή και τα σχόλια εναντίον μου από τον δημοτικό σύμβουλο κ. Κανελλή είμαι αναγκασμένος, σιγά – σιγά, να υιοθετήσω το πνεύμα του παραπολιτικού σχολίου, όπως αυτό γράφτηκε προ ολίγων ημερών και το οποίο σας παραθέτω παρακάτω:
«Νέα μήνυση, και μάλιστα αυτή πιθανώς να αναφέρεται σε κακουργηματική πράξη, κατά του γιατρού και προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου, θα κατατεθεί, σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες, πάντως, πληροφορίες, αυτή τη φορά από επιφανές στέλεχος του κινήματος των μπαχαλάκηδων Βόλου.
Στον Γιώργο Μουλά, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, θα καταλογίζεται ότι σκόπιμα και λειτουργώντας σαν μπράβος και μαφιόζος προκάλεσε σοβαρά τραύματα στις… γροθιές κινηματιών πολιτών, προτάσσοντας υπούλως και δολίως το…σαγόνι του (!), ενώ του καταλογίζεται επίσης ότι έγινε υπαίτιος φθορών στο προεδρικό κουδούνι, αφού μετακινήθηκε απότομα, με αποτέλεσμα να αστοχήσει ο δημοκρατικός πολίτης που το εκσφενδόνισε εναντίον του και να βρει στον τοίχο, με τις ανάλογες συνέπειες!
Ενθουσιώδεις Δημοκρατικοί πολίτες συνωθούνται προκειμένου να εκφράσουν την αγάπη και την εκτίμησή τους στον Γιώργο Μουλά, ενώ αυτός αντί να σπεύσει να τους αγκαλιάσει κάνει ότι… φοβάται και δήθεν προσπαθεί να προστατευτεί… Από την αγάπη των ευγενών αυτών ανθρώπων…
Μετά τις νέες αποκαλύψεις αναμένεται και νέος κύκλος ανακοινώσεων των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, του ΚΙΝΑΛ και του… Φίφη»

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το