Ελλάδα

Αγωγή κατά του Κατσίκη καταθέτει ο Αμυράς – Θεοδωράκης: Θα λογοδοτήσει για τα ψέμματά του

Κατάθεση αγωγής σε βάρος του βουλευτή των ΑΝΕΛ, Κώστα Κατσίκη, καταθέτει ο Γιώργος Αμυράς.
Αφορμή στάθηκε, όπως αναφέρει ο βουλευτής του Ποταμιού, η συκοφαντική επίθεση που του έκανε στην Ολομέλεια της Βουλής ο κ. Κατσίκης σχετικά με την υπόθεση κράτησης των δύο Ελλήνων στρατιωτικών σε φυλακές της Ανδριανούπολης.
Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ επιχειρώντας να «μαζέψει τα ασυμμάζευτα» με την αρχική του δήλωση, επιτέθηκε στους δημοσιογράφους, κάνοντας λόγο για «μονταζιέρα» αλλά και στον Γιώργο Αμυρά, ισχυριζόμενος ότι είναι υπόδικος για παλιότερη υπόθεση μεταξύ τους.

Ο βουλευτής του Ποταμιού διέψευσε κατηγορηματικά ότι εκκρεμεί οποιαδήποτε ποινική κατηγορία εναντίον του.
Ο Γιώργος Αμυράς αναφέρει πως «μετά την απρόκλητη συκοφαντική επίθεση που δέχθηκα χθες από τον βουλευτή κ. Κώστα Κατσίκη, στο Εθνικό Κοινοβούλιο δηλώνω, ότι ήδη έχω δώσει εντολή στον πληρεξούσιο δικηγόρο μου να προχωρήσει σε όλες τις νόμιμες ενέργειες, με πρώτη την κατάθεση αγωγής».
«Εάν ο κ. Κατσίκης ψάχνει για υπόδικους, τότε ψάχνει σε λάθος πρόσωπα. Δηλώνω κατηγορηματικά ότι δεν εκκρεμεί οποιαδήποτε ποινική κατηγορία εναντίον μου ενώπιον της Ελληνικής Δικαιοσύνης, όπως ψευδώς ισχυρίσθηκε χθες στην Ολομέλεια της Βουλής. Ο κ. Κατσίκης θα έχει σύντομα την ευκαιρία να αναπτύξει ενώπιον της Δικαιοσύνης τους συκοφαντικούς ισχυρισμούς του» προσθέτει.
«Επίσης δηλώνω ότι το χρηματικό ποσό που θα διεκδικήσω θα το διαθέσω εξ ολοκλήρου για τη νομική και οικονομική στήριξη των οικογενειών των δύο στρατιωτικών μας που κρατούνται στην Αδριανούπολη» καταλήγει ο Γιώργος Αμυράς.

Θεοδωράκης: Το δικαστήριο δεν είναι πάνελ για να πει «καταλάβατε λάθος»

Σε ανάρτησή του ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης άσκησε δριμεία κριτική στον βουλευτή των ΑΝΕΛ Κ. Κατσίκη:
«Στην αρχή πρότεινε να ανταλλάξουμε τους 8 Τούρκους με τους 2 Έλληνες! Και όταν όλοι ξεσηκώθηκαν εναντίον του αυτός για αντιπερισπασμό προσπάθησε να σπιλώσει τον Γιώργο Αμυρά. Για τα ψέμματα του θα δώσει λόγο στη Δικαιοσύνη. Και εκεί δεν είναι πάνελ για να πει “καταλάβατε λάθος”».

Πηγή: iefimerida

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το