Τοπικά

Αγωγή κατά του Δήμου Βόλου από ανώνυμη εταιρεία ορκωτών λογιστών που διεκδικεί 64.083 ευρώ

Αγωγή κατά του Δήμου Βόλου άσκησε ανώνυμη εταιρεία ορκωτών λογιστών, διεκδικώντας ποσό 64.083 ευρώ για οφειλές από ανεξόφλητα τιμολόγια. Η Οικονομική Επιτροπή που συνεδρίασε σήμερα δια περιφοράς έλαβε απόφαση για το θέμα.

Η αγωγή ασκήθηκε στις 20 Δεκεμβρίου του 2019 και αφορά τρία ανεξόφλητα τιμολόγια που εκδόθηκαν το 2014 (δύο των 11.439 ευρώ και ένα των 41.205 ευρώ).

Η απαίτηση της ενάγουσας εταιρείας αφορά αμοιβές εκκαθαριστών- ορκωτών λογιστών μετόχων της για τη διενέργεια εκκαθάρισης του πρώην «Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Αρτέμιδος –Κοινωφελούς Επιχείρησης», του πρώην «Οργανισμού Αθλητικού και Νέας Γενιάς Δήμου Αρτέμιδος- Κοινωφελούς Επιχείρησης» και της δημοτικής επιχείρησης ειδικού σκοπού με την επωνυμία «Δημοτικό Ραδιόφωνο Βόλου».

Η Οικονομική Επιτροπή αποφάσισε να δώσει εντολή στις έμμισθες δικηγόρους του Δήμου, η κάθε μία ενεργώντας χωριστά να ενεργήσει όλες τις δικαστικές και εξωδικαστικές πράξεις και να καταθέσει προτάσεις και να παραστεί στη συζήτηση της αγωγής για να την αντίκρουσή της, με σκοπό την προάσπιση των συμφερόντων του Δήμου Βόλου.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το