Ελλάδα

Αγωγή κατά της Ολγας Γεροβασίλη από τον Γιώργο Κουμουτσάκο

koumoutsakos

Αγωγή κατά της Ολγας Γεροβασίλη καταθέτει ο Γιώργος Κουμουτσάκος, όπως γνωστοποίησε μέσω Twitter, για την τοποθέτηση της κοινοβουλευτικής εκπροσώπου, η οποία έκανε λόγο για σχέσεις του κ. Κουμουτσάκου με άτομα που εμπλέκονται σε υποθέσεις πολιτικού εκβιασμού, επικαλούμενη δημοσίευμα.
koumoutsakos-tweet

Νωρίτερα, ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας είχε απαντήσει στην κ. Γεροβασίλη για τις δηλώσεις της περί σχέσεων της Νέας Δημοκρατίας με κατηγορούμενους για εκβιασμό, έδωσε ο Γιώργος Κουμουτσάκος, τονίζοντας πως τα «νοσηρά σχέδια των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν θα περάσουν.

«Τα νοσηρά σχέδια της παρέας ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ που κυβερνά τη χώρα δεν θα περάσουν», επεσήμανε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ και συνέχισε:
«Στην εποχή της Κυβέρνησης που καταστρέφει τη χώρα, τρέχουσες συνομιλίες μεταξύ εκλεγμένου βουλευτή – Εκπροσώπου Τύπου πολιτικού Κόμματος και δημοσιογράφου, που γίνονται σε ανύποπτο χρόνο και δεν έχουν την παραμικρή σχέση με υπόθεση που απασχολεί τη Δικαιοσύνη, καταγράφονται από κρατικές υπηρεσίες, δημοσιοποιούνται και μετά παραποιούνται δολίως από την Κυβερνητική Εκπρόσωπο!».

«Η γκεμπελικής έμπνευσης, χονδροειδής απόπειρα σύνδεσης παντελώς άσχετων πραγμάτων αποδεικνύει ότι, με τρόπο βορβορώδη, στήνουν σκηνικό λασπομαχίας και διχασμού ενόψει της Τρίτης», προσέθεσε.

«Η Κυβερνητική Εκπρόσωπος και εκείνοι που εκπροσωπεί είναι ηθικά και πολιτικά αδίστακτοι. Αντί να απολογηθούν για τη δημοκρατική εκτροπή, έχουν το θράσος να ζητούν εξηγήσεις.

Ο πανικός της κατάρρευσης τους μεταλλάσσει κάθε μέρα σε μηχανισμό κατασυκοφάντησης και σπίλωσης κάθε πολιτικού τους αντίπαλου. Αποδεικνύονται επικίνδυνοι για τη Δημοκρατία.

Τα νοσηρά σχέδια της παρέας ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ που κυβερνά τη χώρα δεν θα περάσουν», κατέληξε.

Πηγή www.iefimerida.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το