Τοπικά

Αγωγή κατά ΕΛΤΑ θα καταθέσει ο Δήμος Νοτίου Πηλίου

Αγωγή κατά των ΕΛΤΑ θα καταθέσει ο Δήμος Νοτίου Πηλίου, ο οποίος κλήθηκε να παραλάβει από τα Ελληνικά Ταχυδρομεία ένα οίκημα …ρημαδιό. Ο Δήμος φιλοξενούσε τα ΕΛΤΑ σε δικό του οίκημα, κοντά στον Παλιό Σταθμό και πλήρωνε και το ρεύμα, που τα ΕΛΤΑ δεν καταβάλλουν.
Ο Δήμος θα διεκδικήσει δικαστικά αποζημίωση και θα απαιτήσει εκτός από την καταβολή του ποσού του ρεύματος από το 1997, την αποκατάσταση της πεσμένης σκεπής και τα διαλυμένα κουφώματα όπως και όλες τις άλλες ζημιές.

Η μίσθωση έγινε το 1997 με αρχικό εκμισθωτή την τότε Τοπική Κοινότητα Μηλεών. Ήδη έχει διατυπωθεί εκ μέρους της εταιρείας με την επωνυμία «Ελληνικά Ταχυδρομεία ΑΕ» η πρόθεση παράδοσης του κτιρίου, πλην όμως υπάρχουν εκ μέρους του Δήμου ενστάσεις σοβαρές.

Δεν υπάρχει εκ μέρους των ΕΛΤΑ καταβολή του αντιτίμου χρήσης ηλεκτρικού ρεύματος, ποσό το οποίο κατά το μισθωτήριο βάρυνε τον μισθωτή, πλην όμως καταβαλλόταν από τον εκμισθωτή. Επίσης καταγράφηκε κακή χρήση του μισθίου καθώς διαπιστώθηκαν πολλές φθορές.

Ο Δήμος θα παραλάβει το οίκημα με την επιφύλαξη άσκησης των νομίμων δικαιωμάτων του. Θα καταθέσει αγωγή για να του καταβληθούν οι λογαριασμοί του ρεύματος και θα απαιτήσει αποκατάσταση των ζημιών.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το