Τοπικά

Άγνωστοι έσβησαν τις ειδικές σημάνσεις της λαικής στο οδόστρωμα της οδού Δευκαλίωνος

Άγνωστοι έσβησαν τις ειδικές σημάνσεις στο οδόστρωμα της οδού Δευκαλίωνος, στη Νέα Δημητριάδα, όπου πρόκειται να λειτουργήσει η λαϊκή αγορά οπωρολαχανικών το προσεχές δίμηνο και με τις οποίες (σημάνσεις) ορίζονται οι θέσεις των παραγωγών – πωλητών.
“Βεβαίως με τέτοιες πρακτικές είναι ξεκάθαρο ότι δεν πρόκειται να επιτύχουν τους προφανείς στόχους τους για να αποτραπεί η μεταφορά της λαϊκής, και η σήμανση θα επανέλθει άμεσα. Θα πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι για τη σημερινή Δημοτική Αρχή δεν υπάρχουν πολίτες πρώτης και δεύτερης διαλογής, παιδιά και αποπαίδια. Εφ όσον όλοι θέλουμε τη λειτουργία λαϊκών αγορών, ως ένα χρήσιμο θεσμό με σημαντική συνεισφορά στην προστασία του εισοδήματος των νοικοκυριών, θα πρέπει δίκαια και ισότιμα να επωμιστούμε και τις αναπόφευκτες μικρές οχλήσεις.
Όταν επί 20, σχεδόν, χρόνια η λαϊκή λειτουργούσε αδιάλειπτα στην οδό Ζωοοδόχου Πηγής στοιχειώδης υποχρέωση έναντι των κατοίκων αυτών είναι η εκ περιτροπής, ανά δίμηνο, λειτουργία και στην οδό Δευκαλίωνος, για μια δίκαιη και ισότιμη αντιμετώπιση”, τονίζεται από τον δήμο Βόλου.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το