Ελλάδα

Αγνοούμενος στη Σαντορίνη βρέθηκε νεκρός μετά από επτά μήνες

Τραγική κατάληξη είχε η εξαφάνιση του 46χρονου Γ.Χ. από τη Σαντορίνη, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από τον περασμένο Απρίλιο.

Ο άτυχος άνδρας είχε φύγει από το σπίτι του στην Οία της Σαντορίνης για να κάνει μια βόλτα και έκτοτε δεν έδωσε σημεία ζωής. Η σορός του, που εντοπίστηκε από τουρίστες οι οποίοι έκαναν πεζοπορία, βρέθηκε σε κατάσταση προχωρημένης σήψης το μεσημέρι της Κυριακής.

Ωστόσο, εκείνο που έδωσε περισσότερα στοιχεία ήταν το ρολόι που βρέθηκε στο σημείο, καθώς εικάζεται πως ανήκει στον έως τώρα αγνοούμενο. Ο 46χρονος, πιο συγκεκριμένα, στις 8 Απριλίου είχε βγει από το σπίτι προκειμένου να κάνει μια βόλτα, όμως όσο περνούσε η ώρα εκείνος δεν γυρνούσε, κάτι που έκανε αμέσως τους οικείους του να δηλώσουν την εξαφάνιση καθώς αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας. Για τον λόγο αυτό εκδόθηκε και σήμα Omnibus Alert.

Oι συγγενείς του 46χρονου που κλήθηκαν να αναγνωρίσουν αν η σορός ανήκει στον συγγενή τους, επιβεβαίωσαν ότι το ρολόι που φορούσε ήταν το δικό του. Ωστόσο, ελήφθησαν και δείγματα γενετικού υλικού για να εξακριβωθεί αν η σορός ανήκει στον 46χρονο. Ο ιατροδικαστής θα διενεργήσει νεκροτομή έτσι ώστε να καταφέρει να εντοπίσει τα αίτια θανάτου, ωστόσο φαίνεται πως η κατάσταση της σορού δεν θα μπορέσει να βοηθήσει στην εξαγωγή συμπεράσματος.

Πηγή: iefimerida

 

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το