Αθλητισμός

Αγιασμός στον Ρήγα Φεραίο

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία του Ρήγα Φεραίου υπό τις οδηγίες του Λάκη Μπακάλη και των συνεργατών του. Παράλληλα, στο στάδιο του Βελεστίνου πραγματοποιήθηκε και η τελετή του Αγιασμού για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά.

Οι εφημέριοι της κωμοπόλεως του Βελεστίνου π. Θεοφάνης Μανούρας και π. Αθανάσιος Συρταδιώτης τέλεσαν τον Αγιασμό και έδωσαν τις ευλογίες τους στους παρευρισκομένους. Μάλιστα για τον π. Θεοφάνη Μανούρα αξίζει να αναφέρουμε ότι είναι παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ρήγα Φεραίου και πλέον ένας από τους πιο πιστούς φιλάθλους της ομάδας, αφού φροντίζει να δίνει το «παρών» σε κάθε αγώνα της, ακόμη και εκτός έδρας.
Στην τελετή, εκτός των ποδοσφαιριστών των προπονητών και της διοίκησης του συλλόγου, παραβρέθηκαν, ο δήμαρχος Ρήγα Φεραίου κ. Δημήτριος Νασίκας και ο εντεταλμένος σύμβουλος της Περιφέρειας Θεσσαλίας, Βελεστινιώτης κ. Ιωάννης Τέας.
Αμέσως μετά, εκ μέρους των ιερέων, έλαβε το λόγο ο π. Θεοφάνης Μανούρας, ο οποίος ευχήθηκε καλή αγωνιστική χρονιά και να υπάρχει υγεία πάνω από όλα. Τόνισε στους ποδοσφαιριστές ότι πρέπει να έχουν δύναμη και ψυχή, ώστε με αυτές τις προϋποθέσεις να αντιμετωπίζουν τους διάφορους «αντιπάλους» που κάθε φορά καλούνται να αντιμετωπίσουν.
Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο δήμαρχος Ρήγα Φεραίου κ. Δημήτριος Νασίκας λέγοντας: «Εύχομαι μια καλή και γεμάτη επιτυχίες νέα αθλητική χρονιά. Ο αθλητισμός μας μαθαίνει να διαχειριζόμαστε και τις νίκες και τις ήττες και μας κάνει πιο δυνατούς ανθρώπους. Η παρουσία μας εδώ δείχνει ότι στηρίζουμε τις προσπάθειές σας όχι με λόγια αλλά με έργα, το έχουμε αποδείξει και θα το αποδείξουμε και στο μέλλον και να συγχαρώ και τη διοίκηση που στηρίζει την ιστορική ομάδα της πόλης μας. Καλή χρονιά λοιπόν και πάντοτε με νίκες και καλούς αγώνες».
Τέλος, ο εντεταλμένος σύμβουλος της Περιφέρειας Θεσσαλίας κ. Ιωάννης Τέας είπε τα εξής: «Μεταφέροντας τους χαιρετισμούς του Περιφερειάρχη σας εύχομαι και εγώ να έχετε μια καλή χρονιά με υγεία. Είναι τιμή σας που φοράτε την φανέλα του Ρήγα, αφού ο σύλλογος διαθέτει μεγάλη ιστορία στο ποδοσφαιρικό «γίγνεσθαι». Γνωρίζω το τι περνάτε καθημερινά σαν αθλητές αλλά γνωρίζω και τι περνά η διοίκηση. Να ξέρετε ότι είμαστε κοντά σας και εύχομαι να είστε γεροί, δυνατοί και ότι καλύτερο για τη νέα σεζόν». Ανάλογες ήταν και οι ευχές του προέδρου του Δ.Σ. Κωνσταντίνου Αθ. Γιάτσιου, καθώς και του προπονητή της ομάδας Λάκη Μπακάλη.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το