Τοπικά

Αγιασμός στην ανακαινισμένη αυλή του Βρεφονηπιακού Σταθμού της Μητροπόλεως Δημητριάδος

Την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου, στον Βρεφονηπιακό Σταθμό – Νηπιαγωγείο της Μητρόπολης Δημητριάδος «Μεταμόρφωση», πραγματοποιήθηκε στην ανακαινισμένη του αυλή ο καθιερωμένος αγιασμός για την έναρξη του νέου σχολικού έτους 2019 – 2020. Την ακολουθία τέλεσε ο Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ. κ. Ιγνάτιος. Στη συνέχεια, το λόγο είχε ο Διευθυντής του Σταθμού κ. Δημήτριος Σουλιώτης, ο οποίος,υπογραμμίζοντας πάντα το μεγάλο ρόλο της Μητρόπολης, μίλησε για το σχολείο, το έργο που επιτελείται καθημερινά, τους στόχους που θέτονται για τη βελτίωση των εγκαταστάσεων του κτιρίου, το ζήλο που επιδεικνύουν οι παιδαγωγοί και τις ευκαιρίες που έχουν καθημερινά τα παιδιά να μαθαίνουν. Επίσης, ευχαρίστησε την κ. Βασιλεία Κοντομέρκου, ως υπεύθυνη για το σχεδιασμό και την υλοποίηση των εργασιών της αυλής.

Την εκδήλωση έκλεισε ο Μητροπολίτης, ο οποίος εξέφρασε τη πρόθεσή του για πλήρη ανακαίνιση του Σταθμού, τόνισε τη σημασία που κατέχει στη ζωή του παιδιού το πρώτο του σχολείο, ευχαρίστησε το προσωπικό, τους γονείς και τα παιδιά και ευχήθηκε να έχουν μια καλή σχολική χρονιά.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Πρωτοσύγκελος της Μητρόπολης Δημητριάδος π. Δαμασκηνός Κιαμέτης, εκπρόσωποι των στρατιωτικών και πολιτικών αρχών της πόλης καθώς και πλήθος κόσμου

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το