Τοπικά

Αγιασμοί για τη νέα σχολική χρονιά 

Ο αγιασμός για τη νέα σχολική χρονιά στο Μουσικό Σχολείο Βόλου θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου (9 π.μ.). Στη συνέχεια οι μαθητές θα παραμείνουν για να παραλάβουν τα βιβλία τους.
Ο αγιασμός των σχολείων 7ο Γυμνάσιο Βόλου και 9ο Γυμνάσιο Βόλου για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς θα γίνει τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου (9.30 π.μ.).
O αγιασμός στο 7ο ΓΕΛ Βόλου θα τελεσθεί τη Δευτέρα 11/9/2017 στις 9 π.μ.
Στο 1ο Γυμνάσιο της Νέας Ιωνίας θα γίνει στις 8.30 και στο 1ο ΓΕΛ στις 9:00.
Ο Αγιασμός στο 3ο ΕΠΑΛ θα γίνει ώρα 9 π.μ. Δεν θα διανεμηθούν τα βιβλία την ίδια μέρα.
Ο αγιασμός για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, του Γενικού Λυκείου Αγριάς θα γίνει τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου στις 9 π.μ.
Από το ΕΠΑ.Λ. Βελεστίνου ανακοινώθηκε ότι ο αγιασμός για την έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς 2017-2018, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου (9.30 π.μ.) στον χώρο του σχολείου (αίθουσα εκδηλώσεων).
Όσοι από τους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών το επιθυμούν, μπορούν να παρευρίσκονται στην τελετή του αγιασμού και μετά τη λήξη του, να ενημερωθούν από τον διευθυντή για τη νέα δομή του ΕΠΑ.Λ.
Στο 1ο ΕΠΑΛ Ν. Ιωνίας ο αγιασμός θα γίνει στις 10 το πρωί. Τον Αγιασμό θα τελέσει ο μητροπολίτης Δημητριάδος και στο συγκεκριμένο σχολείο θα βρίσκεται στον αγιασμό ο διευθυντής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Μαγνησίας, Σωκράτης Σαβελίδης.
Στα 2ο Γυμνάσιο και 2ο Γενικό Λύκειο Βόλου, ο Αγιασμός, θα γίνει στις 9 το πρωί.
Στο 6ο Γυμνάσιο Βόλου, ο Αγιασμός για την έναρξη των μαθημάτων, θα γίνει στις 8:30 το πρωί.
Ο Αγιασμός του 8ου Γυμνασίου Βόλου θα πραγματοποιηθεί στις 10 το πρωί.
Στο 4ο Γυμνάσιο Ν. Ιωνίας, το πρώτο σχολικό κουδούνι θα χτυπήσει στις 8:30 π.μ., στο Γενικό Λύκειο Αγριάς στις 9:00 π.μ.
Στο Γυμνάσιο – Λύκειο Καναλίων, ο αγιασμός θα γίνει στις 10 π.μ.

Το πρόγραμμα του μητροπολίτη
8.30 π.μ. Αγιασμός στα 16ο και 30ό Δημοτικά Σχολεία Βόλου (όπισθεν του Ορφανοτροφείου).
9.15 π.μ. Αγιασμός στο Ελληνογαλλικό Σχολείο «Άγιος Ιωσήφ».
10 π.μ. Επίσημος Αγιασμός Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας στο 1ο ΕΠΑΛ Ν. Ιωνίας.
10.45 π.μ. Αγιασμός στο 10ο Δημοτικό Σχολείο στο Αλιβέρι.
11.45 π.μ. Αγιασμός στα Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια «Προμηθέας».

Οι εγγραφές στο 2ο ΕΠΑΛ Βόλου (Εσπερινό)
Στις 11 Σεπτεμβρίου θα ολοκληρωθούν οι εγγραφές στο 2ο ΕΠΑ.Λ. Βόλου (Εσπερινό). Οι ενήλικοι μαθητές και οι κηδεμόνες των ανήλικων μαθητών που ενδιαφέρονται να εγγραφούν στο σχολείο πρέπει να συνδεθούν στην ηλεκτρονική πλατφόρμα στη διεύθυνση https://e-epal.minedu.gov.gr χρησιμοποιώντας τους κωδικούς taxis (username και password) και να δηλώσουν τα στοιχεία τους, το ΕΠΑ.Λ. στο οποίο επιθυμούν να εγγραφούν στην Α’ τάξη, τον Τομέα για τη Β’ τάξη, την Ειδικότητα για τις Γ’ και Δ’ τάξεις.
Ολοκληρώνοντας τη διαδικασία, εκτυπώνουν την αίτηση και μαζί με τον τίτλο σπουδών και την ταυτότητά τους (για την Α’ τάξη μόνο) και προσέρχονται στο σχολείο, ώστε να ολοκληρωθεί η εγγραφή.
Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές στο 2ο ΕΠΑ.Λ. Βόλου (Κασσαβέτη 3 με Πολυμέρη) από 19:00 – 22:30 ή στο τηλέφωνο 24210-38211.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το