Τοπικά

Αγανακτισμένοι με το Δήμο Βόλου – Από τον Αύγουστο ζητούν να κλαδευτεί δέντρο που έχει μπλεχτεί στα καλώδια της ΔΕΗ

Την αγανάκτηση των κατοίκων στην οδό Μαυροκορδάτου, πάνω από την Αναλήψεως, προκαλεί η αδιαφορία – όπως οι ίδιοι καταγγέλλουν – της δημοτικής αρχής Βόλου να ανταποκριθεί σε αίτημά τους για την ανάγκη κλαδέματος επικίνδυνου δέντρου.

 

Οι κάτοικοι έστειλαν επιστολή προς τον Δήμαρχο Βόλου, την Αντιδήμαρχο Πρασίνου Φρειδερίκη Καλογήρου και τους άλλους αντιδημάρχους, στην οποία αναφέρουν συγκεκριμένα:
«Ο πατέρας μου, μου έλεγε από μικρό παιδί ότι, «στους ανθρώπους μιλάς μια φορά και στα γαϊδούρια δέκα». Εσείς ξεπεράσατε και τα γαϊδούρια. Από τον Αύγουστο σας τηλεφωνούμε και σας καταγγέλλουμε την επικινδυνότητα μιας ακακίας στη γειτονιά μας, και συγκεκριμένα, Μαυροκορδάτου 173 (με Χριστομάνου). Τώρα πλέον τα κλαριά έχουν καλύψει τα ηλεκτροφόρα σύρματα της ΔΕΗ* και 2 εξ αυτών έρχονται σ’ επαφή προκαλώντας σπίθες. Έρχεται χειμώνας και πλέον ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ οι ΖΩΕΣ και οι ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΜΑΣ!
Συνεχίστε να κωφεύετε και συνεχίστε να κλαδεύετε δέντρα (κάτω από την Αναλήψεως) που δεν εγκυμονούν κανένα κίνδυνο , απλά και μόνο επειδή είναι στο «πρόγραμμα». Βλέπετε, και τα «προγράμματα», αφορούν σε συγκεκριμένες περιοχές και ΟΧΙ σε ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ!
Σας καθιστούμε ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ για ότι συμβεί!!!».
Η επιστολή υπογράφεται από 6 άτομα, ενώ συνοδεύεται από φωτογραφίες που δείχνουν, όπως υποστηρίζουν, την πλήρη απουσία των υπηρεσιών του Δήμου Βόλου από τη γειτονιά τους.

hristomanou_mavrokordatou_2

hristomanou_mavrokordatou_4

hristomanou_mavrokordatou_1

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το