Τοπικά

Αγανάκτηση του Ε. Τσάμη για την δυσοσμία στον Βόλο: “Αν συνεχιστεί θα εισηγηθώ στον Ιατρικό Σύλλογο προσφυγή στη Δικαιοσύνη”

Την αγανάκτησή του για την οσμή καμένου πλαστικού στον Βόλο εκφράζει ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας Ευθύμης Τσάμης.  Σε ανάρτησή του σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, ο κ. Τσάμης χαρακτηρίζει απαράδεκτο και επικίνδυνο για την υγεία των πολιτών αυτό που συμβαίνει με τη δυσοσμία στον Βόλο.  Μάλιστα δηλώνει, πως αν συνεχιστεί αυτή η απαράδεκτη κατάσταση θα εισηγηθεί στο Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας να προσφύγει στη Δικαιοσύνη κατά παντός υπευθύνου, προκειμένου να βρεθεί άμεσα ο υπεύθυνος για τη δυσοσμία.

“Είναι άμεση προτεραιότητα να αποκαλυφθεί ο ρυπαντής και να τιμωρηθεί για να σταματήσει αυτή η πρακτική . Όσοι γνωρίζουν τον ρυπαντή και δεν τον αποκαλύπτουν έχουν ευθύνες” τονίζει ο κ. Τσάμης και σημειώνει πως “όσοι έχουν επιλεκτική ανοσμία στην πόλη μας να απευθυνθούν σε ιατρούς και να μην προσπαθούν να πείσουν την πλειοψηφία των κατοίκων του Βόλου ότι κάνουν λάθος όταν μυρίζουν αυτήν τη δυσοσμία που καλύπτει την πόλη”.
Σημειώνεται ότι σήμερα έχουν γίνει πολλές καταγγελίες από πολίτες για την οσμή στη σελίδα της Επιτροπής Αγώνα Πολιτών.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το