Θ Plus

Αυτός είναι ο εξολοθρευτής των ποντικών στο Βρετανικό Υπουργείο Οικονομικών

Στα νύχια του αδυσώπητου Γλάδστωνα έπεσαν 22 ποντικοί που αλώνιζαν στο υπουργείο Οικονομικών της Βρετανίας μέσα σε έναν χρόνο αφότου του ανατέθηκε η… επικίνδυνη αποστολή να μειώσει τον αριθμό των τρωκτικών στο κτίριο.

Ο μαύρος γάτος που φέρει το όνομα του πρωθυπουργού και υπουργού Οικονομικών του 19ου αιώνα “προσελήφθη” στο υπουργείο πριν από έναν χρόνο και σήμερα έχει σχεδόν 10.000 “ακολούθους” στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Instagram.

“Δουλεύω σαν το σκυλί! Αυτόν τον χρόνο έπιασα 22 ποντίκια και επειδή πιστεύω στην υπερπροσπάθεια, τσάκωσα και δυο έντομα ? είναι πιο δύσκολο απ’ όσο ακούγεται!” ήταν το “νιαούρισμα” που ανάρτησε σήμερα ο Γλάδστων, για να γιορτάσει τον ένα χρόνο αφότου μετακόμισε από το άσυλο αδέσποτων στο υπουργείο.

Υπάλληλοι του υπουργείου που διαχειρίζονται τον λογαριασμό του, αναρτούν συχνά φωτογραφίες του όπου εικονίζεται συνήθως να φοράει φανταχτερά, πολύχρωμα παπιγιόν για να τιμήσει διάφορες περιστάσεις: για παράδειγμα, για την κυκλοφορία του νέου κέρματος της 1 λίρας, για επισκέψεις διαφόρων ξένων αξιωματούχων αλλά και για να συμβάλει στην προώθηση των δικαιωμάτων των ομοφυλοφίλων.

Πηγή: The TOC

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το