Τοπικά

«Αυτοψία» Μπέου στο…ZARA

zara

Αυτοψία στο κτήριο της οδού Ιωλκού, όπου λειτουργεί το πολυκατάστημα ΖΑΡΑ, πραγματοποίησε σήμερα ο Μπέος, συνοδευόμενος από συνεργάτες του και υπαλλήλους της Πολεοδομίας, προκειμένου να διαπιστωθεί αν πληρούνται οι όροι λειτουργίας του υπέργειου πάρκινγκ (σε όροφο του κτηρίου), που ήταν απαραίτητη προϋπόθεση για να δοθεί η άδεια λειτουργίας για το πολυκατάστημα.

Υπόψη του Δήμου είχαν περιέλθει , σύμφωνα με τον Μπέο «πολλές καταγγελίες ότι το συγκεκριμένο πάρκνγκ δεν λειτούργησε ποτέ παρά μόνο στα χαρτιά και σε αλλεπάλληλες έγραφες οχλήσεις προς τη διεύθυνση του πολυκαταστήματος δίδονταν η απάντηση ότι είναι εκτός λειτουργίας προσωρινά, λόγω βλάβης του ανελκυστήρα».

Έτσι σήμερα έγινε η αυτοψία, ο ανελκυστήρας βρέθηκε και πάλι εκτός λειτουργίας και κλήθηκε και η Αστυνομία να καταγράψει το γεγονός, ώστε να μην υπάρχουν αμφισβητήσεις και ενστάσεις.

Ο Μπέος, σε δηλώσεις του τόνισε «κατηγορηματικά ότι η νομιμότητα θα τηρηθεί απαρέγκλιτα, ανεξάρτητα από το όνομα και τη θέση του οιουδήποτε, εφ’ όσον έτσι διασφαλίζονται τα συμφέροντα της πόλης και των πολιτών.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το