Κόσμος

Αυτοκτόνησε κόρη μαφιόζου στην Ιταλία

Το γύρο του κόσμου κάνει η αυτοκτονία της 24χρονης Μαρία Ρίτα Λογκουίντις, κόρη μαφιόζου στην Ιταλία.

Η οικογένειά της είναι γνωστή στην Ιταλία, καθώς ο πατέρας και οι δύο της θείοι βρίσκονται στη φυλακή για φόνους, ληστείες, εκβιασμούς και εγκληματικές πράξεις.

Συγκεκριμένα, η Μαρία Ρίτα αυτοκτόνησε πηδώντας από το μπαλκόνι στο σπίτι της στο Ρέτζιο Καλάμπρια, ενώ πριν λόγο καιρό είχε ολοκληρώσει τις σπουδές στα οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Studi Meditarrenea.

Σύμφωνα με την Εl Pais, φαίνεται πως η 24χρονη δεν μπόρεσε να αντέξει το βάρος του ονόματος της οικογένειάς της, καθώς και τη συμπεριφορά φίλων και γνωστών μόλις έμαθαν πως είχε σχέση με την μαφιόζικη οικογένεια.

Οι αρχές ανέφεραν πως η Μαρία αυτοκτόνησε την περασμένη Κυριακή, ενώ πριν φτάσει σε αυτό το σημείο, η ίδια είχε οργανώσει ένα πάρτι αποφοίτησης στο οποίο δεν πήγαν ούτε οι φίλοι της, ούτε ο σύντροφός της, καθώς λίγες ώρες πριν τους είχε αποκαλύψει ότι το επώνυμό της δεν ήταν απλά μία συνωνυμία με τον γνωστό μαφιόζο, καθώς εκείνος ήταν ο πατέρας της.

Παρ΄όλο που η οικογένειά της είχε κατηγορηθεί για πολλά εγκλήματα, η ίδια δεν είχε καμία σχέση με τον υπόκοσμο, καθώς όχι μόνο κατάφερε να αποφοιτήσει, αλλά ήταν πάντα άριστη μαθήτρια, παίρνοντας μέρος σε εκπαιδευτικά προγράμματα και ταξίδια.

Ο γενικός εισαγγελέας της Federico Cafiero είπε ότι, «η απομόνωση, η περιθωριοποίηση και ο αποκλεισμός την οδήγησαν στην αυτοκτονία».

«Αυτό θα πρέπει να αγγίξει την συνείδηση όλων. Χάσαμε μια κοπέλα που χάραξε τη δική της διαδρομή στην ακαδημαϊκή ζωή με τη δική της ειλικρίνεια και κατάφερε να αποφοιτήσει ως μέσο για να ξεφύγει από την οικογένεια του εγκλήματος. Δεν καταφέραμε να την ενσωματώσουμε και είμαστε όλοι χαμένοι», πρόσθεσε ο δικαστής .

Από την μεριά της , η οικογένεια της αδικοχαμένης κοπέλας έχει ζητήσει να διενεργηθεί νεκροψία, για αυτό και η κηδεία της έχει αναβληθεί. Ο δικηγόρος της οικογένειας δήλωσε ότι οι δικοί της δεν μπορούν να καταλάβουν τι την οδήγησε στην αυτοκτονία. . «Η μητέρα είπε ότι δεν έδειχνε τέτοιες τάσεις και ήταν μια κοπέλα που δεν έπινε, δεν κάπνιζε και δεν είχε κάνει ποτέ χρήση ναρκωτικών», πρόσθεσε.

Πηγή: iefimerida

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το