Τοπικά

Αυτή είναι η σύνθεση του νέου Δ.Σ. του “Αχιλλοπούλειου” Νοσοκομείου Βόλου


Ανακοινώθηκε η σύνθεση του νέου επταμελούς Διοικητικού Συμβουλίου του Γενικού Νοσοκομείου Βόλου «Αχιλλοπούλειο», η θητεία του οποίου είναι διετής. Σύμφωνα με τη σχετική απόφαση του υπουργού Υγείας Ανδρέα Ξανθού, που αναρτήθηκε στη «Διαύγεια», το νέο Δ.Σ. έχει ως εξής:
1. ΔΡΑΜΗΤΙΝΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ του Γεωργίου, Πτυχιούχος του Τμήματος Ιατρικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Διοικητής του Γ.Ν. ΒΟΛΟΥ «ΑΧΙΛΛΟΠΟΥΛΕΙΟ», ως Πρόεδρος.
2. ΡΟΥΜΠΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Ιωάννη, Χειρούργος Οδοντίατρος – Στρατιωτικός Ιατρός Ε.Α., με αναπληρωτή τον ΣΚΑΛΤΣΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟ του Γεωργίου, Μεταπτυχιακό Φοιτητή.
3. ΤΑΤΑΡΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Νικολάου, Δικηγόρος – μέλος Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου, με αναπληρωτή του τον ΤΖΙΝΟΠΟΥΛΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ του Τηλέμαχου, Μελισσοκόμο, Πτυχιούχο Τμήματος Διοίκησης Μονάδων Υγείας και Πρόνοιας.
4. ΜΠΑΡΛΑΜΠΑΝΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του Χαριλάου, Εφοριακός, με αναπληρωτή της τον ΑΗΔΟΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟ του Δημητρίου, Οικονομολόγο – Υπάλληλο ΟΑΕΔ.
5. ΜΠΑΛΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του Θεοδώρου, Πτυχιούχος Πληροφορικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Αναπληρωτής Διοικητής του Γ.Ν.Βόλου «ΑΧΙΛΛΟΠΟΥΛΕΙΟ», με αναπληρώτρια την ΚΑΡΤΟΥ ΜΙΧΑΗΛΟΥΛΑ του Λοϊζου, Διευθύντρια Διοικητικής Υπηρεσίας του ίδιου Νοσοκομείου.
6. ΜΑΛΙΝΔΡΕΤΟΣ ΠΑΥΛΟΣ του Μιχαήλ, Ιατρός Ε.Σ.Υ., Επιμελητής Β Νεφρολογίας, ως εκπρόσωπος των ιατρών και ειδικευομένων ιατρών που υπηρετούν στο Νοσοκομείο, με αναπληρωτή του τον ΛΥΤΡΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟ του Κωνσταντίνου,, Ιατρό Ε.Σ.Υ., Επιμελητή Α΄ Χειρουργικής, ομοίως, που υπηρετούν αμφότεροι στο Γ.Ν. Βόλου «ΑΧΙΛΛΟΠΟΥΛΕΙΟ».
7. ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗ ΜΑΡΙΑ του Παντελή, κλάδου ΤΕ Διοίκησης Μονάδων Υγείας, ως εκπρόσωπος του λοιπού πλην ιατρών Ε.Σ.Υ. προσωπικού του Νοσοκομείου, με αναπληρωτή της τον ΣΕΜΙΛΙΕΤΩΦ ΜΙΧΑΗΛ του Γεωργίου, κλάδου ΤΕ Νοσηλευτικής, ομοίως, που υπηρετούν αμφότεροι στο Γ.Ν. Βόλου «ΑΧΙΛΛΟΠΟΥΛΕΙΟ».
Αντιπρόεδρος του Συμβουλίου ορίζεται ο Μπαλής Χαράλαμπος.

Share

Πρόσφατα άρθρα

Ποιοι προκρίθηκαν και τα γκρουπ δυναμικότητας στο Euro 2024 

Τα προκριματικά του Euro 2024 ολοκληρώθηκαν, με 21 ομάδες να εξασφαλίζουν την πρόκρισή τους στη διοργάνωση της Γερμανίας, και μόνο…

23 Νοεμβρίου 2023

Ποια είναι η Γλυκερία Τσοπλίδου που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο Miss Tourism International

Η Γλυκερία Τσοπλίδου ετοιμάζεται να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον διαγωνισμό Miss Tourism International, που θα…

23 Νοεμβρίου 2023

Διέπρεψαν μικροί “νίντζα” από τη Ν. Αγχίαλο

Σε ένα κατάμεστο γυμναστήριο στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης όπου πραγματοποιήθηκε το Πανελλήνιο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Πολεμικών Τεχνών,…

23 Νοεμβρίου 2023

«Τα τσιπουράδικα του Βόλου» είναι το νέο τουριστικό έντυπο του Δήμου Βόλου για την προώθηση της τοπικής γαστρονομικής ταυτότητας

Ένα νέο θεματικό έντυπο γαστρονομίας με τίτλο «Τα τσιπουράδικα του Βόλου» δημιούργησε ο Δήμος Βόλου…

23 Νοεμβρίου 2023

Σάλος με καθολικό ιερέα που «το έσκασε» στην Ιταλία με 18χρονη και μετά την παντρεύτηκε

Ένας καθολικός ιερέας στην Αλαμπάμα, ο οποίος το είχε «σκάσει» στην Ιταλία με μία νεαρή…

23 Νοεμβρίου 2023

Διαγωνισμός αθλητικού χορού στις 2/12 στον Βόλο

Η παγκόσμια ομοσπονδία καλλιτεχνικού χορού (WADF) και ο Αθλητικός Σύλλογος Χορού Βόλου - Dance Academy…

23 Νοεμβρίου 2023