Θ Plus

Αυτή είναι η ηθοποιός που θα καλύψει το κενό της Μέγκαν Μαρκλ

Σύντομα θα γίνει πριγκίπισσα στο πλευρό του Χάρι, κάτι το οποίο, φυσικά δεν της αφήνει τον απαιτούμενο χρόνο για να συνεχίσει να συμμετέχει στη σειρά Suits.

Ο λόγος για την Μέγκαν Μαρκλ, η οποία, μετά τις εξελίξεις στην προσωπική της ζωή που την έχουν φέρει στο επίκεντρο της παγκόσμιας επικαιρότητας, τέθηκε εκτός καστ, καθώς επίσης κι ο συμπρωταγωνιστής της, Πάτρικ Τζέι Ανταμς.
Παρ’ όλα αυτά η τηλεοπτική σειρά του USA Network θα συνεχίσει να προβάλλεται για όγδοη σαιζόν. Στις δηλώσεις του, ο δημιουργός του Suits, Ααρον Κορς, ανέφερε ότι θα υπάρξουν «τονωτικές ενέσεις» στους εναπομείνατες ήρωες, ενώ άφησε υπονοούμενα για την προσθήκη νέου μέλους στην παρέα. Ποιο θα είναι αυτός Στη σειρά θα εισβάλλει η πανέμορφη ηθοποιός Κάθριν Χέιγκλ, η οποία θα υπδυθεί τη Σαμάνθα Γουίλερ, μια ταλαντούχανέα συνεργάτιδα της σειράς Pearson Specter Litt.

«Η συμμετοχή μου στη σειρά ήταν ο τέλειος τρόπος να συνεργαστώ με μια ομάδα που θαυμάζω πάρα πολύ αλλά και να γίνω μέρος μιας σειράς κι ενός κασττου οποίου είναι πολύ πιστή θαυμάστρια», είπε η Χέιγκλ την οποία, σημειωτέον, γνωρίσαμε ως ΄Ιζι μέσα από την ιατρική σειρά «Grey’a Anatomy».

Πηγή: The TOC

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το