Κόσμος

Αυτή είναι η πρώτη γάτα μαθητής σε σχολείο της Καλιφόρνια

bubba1

Ο Μπούμπα είναι ένας καλοθρεμμένος γάτος που μένει στην πόλη Σαν Χοζέ της Καλοφόρνια, με το αφεντικό του. Το σπίτι του βρίσκεται δίπλα στο γυμνάσιο της περιοχής και παρά τις προσπάθειες των ιδιοκτητών του να του… στερήσουν τη γνώση, κρατώντας τον μακριά από τις εγκαταστάσεις του σχολείου, κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό.

bubba2

Bubba

Έτσι, ο Μπούμπα περνά πολύ χρόνο από την ημέρα του στο σχολείο, αράζοντας μαζί με τους μαθητές που τον γνωρίζουν πια πάρα πολύ καλά. Ο διάσημος γάτος μπορεί πλέον να σουλατσάρει στο σχολείο ελεύθερος, ενώ κανείς καθηγητής δεν θα του απαγορεύσει πια την είσοδο στην τάξη, ακόμη και αν είναι… καθυστερημένος. Κι αυτό γιατί το σχολείο, μετά από πιέσεις μαθητών του εξέδωσε την δική του προσωπική κάρτα μαθητή.

Ο φιλομαθής γάτος, λατρεύει το πολύβουο σχολείο και βρίσκεται εκεί συνεχώς, ενώ σύμφωνα με το αφεντικό του, εγκαταλείπει το μάθημα όταν το κάνουν και οι υπόλοιποι μαθητές και οι αίθουσες είναι πλέον άδειες. Ο Μπούμπα είναι τόσο δημοφιλής που η προσωπική του σελίδα στο facebook διαθέτει 3000 φίλους.

Πηγή: mashable

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το