Κόσμος

Αυστραλιανή εκπομπή ισχυρίζεται πως έχει «σημαντικά στοιχεία» για την υπόθεση της μικρής Μαντλίν αλλά…

Μια τηλεοπτική εκπομπή στην Αυστραλία ισχυρίζεται πως θα κάνει μια «σημαντική ανακάλυψη» για την υπόθεση της εξαφανισμένης Μαντλίν Μακ Κέιν, αλλά δε θα δώσει τα αποδεικτικά στοιχεία της στην αστυνομία, μέχρι να προβληθεί η εκπομπή.

Οι λεπτομέρειες για την αποκάλυψη είναι ελάχιστες, αλλά η εκπομπή χαρακτηρίζεται ως «τηλεοπτικό ορόσημο» που θα μεταδοθεί από το Channel 7 της Αυστραλίας αυτό το Σαββατοκύριακο.

Έρχεται την ώρα που οι γονείς της μικρής Μαντλίν ετοιμάζονται για την 10η επέτειο από την εξαφάνιση της κόρης τους. Τώρα θα ήταν 13 ετών.

Οι Κέιτ και Γκέρι Μακ Κέιν προέτρεψαν τους παραγωγούς της εκπομπής να παραδώσουν τα στοιχεία τους «αμέσως» στην αστυνομία, σύμφωνα με την Daily Star.

Εκπρόσωπος της οικογένειας δήλωσε χθες το βράδυ: «Αν η αυστραλιανή τηλεοπτική εκπομπή περιέχει αξιόπιστες πληροφορίες, θα πρέπει φυσικά να τις δώσει αμέσως στην αστυνομία».

Η απάντηση αυτή ήρθε μετά το βίντεο των 40 δευτερολέπτων που κυκλοφόρησε χθες, το οποίο ισχυρίζεται πως μια νέα γραμμή έρευνας θα μπορούσε τελικά να λύσει την υπόθεση.

Τα νέα αποδεικτικά στοιχεία θα αποκαλυφθούν στην εκπομπή Sunday Night, παρουσιάζοντας μια συνέντευξη με τον αρχικό ερευνητή Γκονζάλο Αμαράλ.

Ο πορτογάλος αστυνομικός απομακρύνθηκε στη συνέχεια από την υπόθεση. Στην εκπομπή πρόκειται επίσης να εμφανιστεί η αμερικανίδα εγκληματολόγος Πατ Μπράουν, η οποία πρόσφατα ισχυρίστηκε πως η Μάντι είναι «νεκρή» και πως το σώμα της μεταφέρθηκε σε μια «ερημική τοποθεσία» και πως το πτώμα της δε θα βρεθεί ποτέ.

Πηγή: Έθνος

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το