Κόσμος

Άφησαν νήπιο μόνο του στο σπίτι για να παίξουν Pokémon Go

Pokemon Go game in Melbourne, Victoria

Για περισσότερο από μια ώρα έμεινε μόνο του στο σπίτι ένα δίχρονο παιδί στην πόλη Σαν Ταν Βάλεϊ της Αριζόνα, όταν οι γονείς του αποφάσισαν ότι πρέπει οπωσδήποτε να φύγουν και οι δύο από το σπίτι για να κυνηγήσουν Πόκεμον στους δρόμους…

Σύμφωνα με το αμερικανικό περιοδικό Time, το δίχρονο παιδί ήταν μόνο του για πάνω από 90 λεπτά όταν το εντόπισε ένας γείτονας… Το νήπιο, εμφανώς κλαμένο και ταραγμένο, ήταν ξυπόλητο και φορούσε μόνο μια πάνα και ένα μπλουζάκι.
Ο γείτονας κάλεσε την αστυνομία, που έσπευσε στο σημείο και προσπάθησε να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τους γονείς του παιδιού. Όταν ένας βοηθός του σερίφη τηλεφώνησε στον 27χρονο πατέρα του νηπίου, Μπρέντ Ντέιλι, εκείνος του… έκλεισε το τηλέφωνο.
Τόσο ο Ντέιλι όσο και η 25χρονη σύζυγός του Μπριάνα συνελήφθησαν από την αστυνομία και πλέον βρίσκονται αντιμέτωποι με κατηγορίες παραμέλησης ανηλίκου και έκθεσής του σε κίνδυνο.

 
«Δεν μπορούσαμε ποτέ να φανταστούμε ότι γονείς θα εγκατέλειπαν το παιδί τους για να παίξουν Pokémon Go… Αυτό είναι πρωτοφανές» δήλωσε ο σερίφης της περιοχής Πολ Μπαμπό.
Το νήπιο φιλοξενείται πλέον από τις κοινωνικές υπηρεσίες της πολιτείας και οι γονείς του έχουν αφεθεί ελεύθεροι με εγγύηση.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι δήλωσε στην αστυνομία ότι άφησαν το παιδί για να πάρουν βενζίνη αλλά τελικά αποφάσισαν να μην γυρίσουν στο σπίτι αλλά να… αναζητήσουν τερατάκια στους δρόμους.

Πηγή www.ethnos.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το