Πολιτισμός

Αφιέρωμα στον Άλκη Αλκαίο με τη συμμετοχή των Μουσικών Συνόλων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

prosklisi

Τα Μουσικά Σύνολα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας σε συνεργασία με το Δεύτερο Πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας θα πραγματοποιήσουν αφιέρωμα στον ποιητή και στιχουργό Άλκη Αλκαίο. «Φέρε μαζί σου χρόνο», είναι ο τίτλος του αφιερώματος που θα παρουσιαστεί την Κυριακή 24 Απριλίου 2016 και ώρα 20.00’, στο στούντιο C της Ελληνικής Ραδιοφωνίας (Ραδιομέγαρο Αγ. Παρασκευής)στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Η Ελληνική Μουσική Σκηνή στο Δεύτερο Πρόγραμμα».

Η συναυλία – αφιέρωμα γίνεται με αφορμή την έκδοση του cd «Φέρε μαζί σου χρόνο» με τραγούδια σε στίχους Άλκη Αλκαίου,μία παραγωγή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και της Εταιρείας Αξιοποίησης και Διαχείρισης Περιουσίας του Π.Θ. Η Συναυλία θα μεταδοθεί ζωντανά από το Δεύτερο Πρόγραμμα σε όλη την Ελλάδα και από τη Φωνή της Ελλάδας σε όλη την Ελληνική Ομογένεια.

Η μουσική επιμέλεια και η φωνητική διδασκαλία είναι της Μαρίας Θωίδου. Ερμηνεύει η Ομάδα Φωνητικής Έκφρασης των Μουσικών Συνόλων του Π.Θ. Στην κιθάρα συνοδεύει ο ενορχηστρωτής Μανόλης Ανδρουλιδάκης. Απαγγέλουν η Βιργινία Αναστασίου και η Νατάσα Αμπατζή. Φιλική συμμετοχή: Θεόδωρος Κοτεπάνος, στο πιάνο και Σταύρος Καβαλιεράτος στο κοντραμπάσο.
Παρουσιάζει η Έλενα Διάκου.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το