Αθλητισμός

Αφιέρωμα και ευχές στους Γ. Ρίζο και Θ. Τσαλούχα

Τα γενέθλιά τους είχαν χθες οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της Νίκης Γιάννης Ρίζος και Θόδωρος Τσαλούχας με τον Σύνδεσμο Βετεράνων Ποδοσφαιριστών του ιστορικού συλλόγου να τους εύχεται με μικρά αφιερώματα που ανήρτησε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο πρόεδρος Γιώργος Παναγιωτόπουλος. Τα κείμενα είναι τα εξής:

Για τον Γιάννη Ρίζο: «Ο Γιάννης είναι ένα από τα παιδιά της Ν. Ιωνίας όπου το όνειρό του ήταν να φορέσει την γαλανόλευκη φανέλα. Ακολουθώντας τα βήματα των φίλων του βρέθηκε το 1983 στις ακαδημίες της Νίκης. Το 1986 αφού ολοκλήρωσε τον κύκλο των προπονήσεων, μετακόμισε για λίγο στον Πηλέα δίνοντάς του την ευκαιρία να ξεδιπλώσει όλο το ταλέντο του. Το 1990 επιστρέφει στην Νίκη και γίνεται από την πρώτη στιγμή βασικό στέλεχος της ομάδας μας. Για τέσσερα χρόνια διακρίνεται για το πάθος του, και την αγωνιστική του πειθαρχία. Το ήθος του δε μέσα στους αγωνιστικούς χώρους ήταν κάτι που τον ξεχώριζε. Ο Γιάννης είναι από τα πιο ενεργά μέλη μας, δίνοντας το «παρών» σε όλες τις εκδηλώσεις του συνδέσμου μας. Γιάννη, οι Βετεράνοι σε ευχόμαστε να έχεις υγεία, και να απολαμβάνεις την αγάπη της οικογένειά σου».

Για τον Θόδωρο Τσαλούχα: «Από τις αλάνες της συνοικίας Οξυγόνο του Βόλου ο Θοδωρής πέρασε με άριστα, ώστε να ξεχωρίσει από τα άλλα παιδιά, και να βρεθεί πολύ σύντομα στα τμήματα υποδομής της Νίκης.

Εκεί το 1970 με προπονητές τους Κοντογιάννη και Καραηλιού ο Θεόδωρος αρχίζει να κτίζει και να εμπλουτίζει το ποδοσφαιρικό του ταλέντο. Το 1974 γίνεται επαγγελματίας, και την επόμενη χρονιά στην Λαμία, άξια είχε την χαρά και την τύχη να σηκώσει μαζί με τους συμπαίχτες του το κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδας. Για έξι ολόκληρα χρόνια δίνει τον καλύτερο εαυτό του και στην μνήμη των φίλων της Νίκης θα μείνει το πάθος του σε κάθε παιχνίδι για το νικηφόρο αποτέλεσμα. Ο Θοδωρής σήμερα είναι από τα πιο ενεργά μέλη του Συνδέσμου μας. Για τα γενέθλιά του , οι Βετεράνοι Ποδ. της Νίκης του ευχόμαστε τα καλύτερα της ζωής του.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το