Τοπικά

Αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο Λαρισαίος για τα ποτά «μπόμπες»

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε χθες, μετά την απολογία του στον Ανακριτή, ο 60xpovos Λαρισαίος που συνελήφθη μετά από έρευνα της Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας την περασμένη εβδομάδα.

Στο πλαίσιο της έρευνας εντοπίστηκε «μεγάλη πο­σότητα λαθραίου οινοπνεύματος», που σύμφωνα με την αστυνομία «προοριζόταν για την παρασκευή αλκοολούχων ποτών», σε αποθηκευτικούς χώρους της επιχείρησής του 60χρονου σε Αρμένιο και Στεφανοβίκειο με αποτέλεσμα να συλληφθεί ο ίδιος και δύο αλλοδαποί ερ­γαζόμενοι ενώ αναζητείται ένας 35χpovos Λαρισαίος.

Όπως είναι γνωστό στις δύο αποθήκες, μεταξύ άλλων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, 13 δεξαμενές που περιείχαν 13 τόνους αιθυλικής αλκοόλης 60 φιάλες αλκοολούχου ποτού των 700 ml, 6.553 πλαστές αυτοκόλλητες ετικέτες διαφόρων επωνυμιών αλκοολούχων πο­τών, 1.052 λίτρα αλκοολούχου υγρού, τέσσε­ρα πλαστικά δοχεία των 10 λίτρων με αιθυλική αλκοόλη, τέσσερα πλαστικά δοχεία των 10 λί­τρων με αλκοολούχο υγρό και δύο πλαστικά δοχεία του 1,5 λίτρου με διαλύτη-νέφτι. Επίσης κατασχέθηκαν δύο Ι.Χ. φορτηγά αυτοκίνητα, μία ρυμουλκούμενη πλατφόρμα.

Από υπαλ­λήλου του Τελωνείου Λάρισας δεσμεύτηκαν 13.784,5 λίτρα χύμα και εμφιαλωμένου οίνου, ενώ από υπαλλήλους της Χημικής Υπηρεσία ελήφθησαν δείγματα από τις κατασχεθείσες ποσότητες αλκοολούχων υγρών και τη δεσμευθείσα ποσότητα οίνου για χημική ανάλυ­ση. Ο 60xpovos οδηγήθηκε χθες στον Ανακρι­τή όπου μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους (εμφάνιση στο Αστυνομικό Τμήμα, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και χρηματική εγγύηση ύψους 20.000 ευρώ). Να σημειωθεί πως οι δύο συλληφθέντες αλλοδαποί εργάτες θα απελαθούν καθώς βρίσκονται παράνομα στην Ελλάδα.

Πηγή: Εφημερίδα Ελευθερία

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το