Τοπικά

Αφαίρεσαν πινακίδες από 700 Ι.Χ. στον Βόλο

Πινακίδες κυκλοφορίας από 700 περίπου αυτοκίνητα έχουν αφαιρεθεί από τις αρχές του μήνα για παράνομες σταθμεύσεις και άλλες παραβάσεις του ΚΟΚ, από αστυνομικούς της Τροχαίας Βόλου.

Από χθες πάντως, με απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νικόλαου Τόσκα, επιστρέφονται οι άδειες οδήγησης, οι πινακίδες και οι άδειες κυκλοφορίας των οχημάτων, προκειμένου να διευκολυνθούν οι πολίτες στις μετακινήσεις τους, την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και των Θεοφανείων.

Η απόφαση αφορά στα στοιχεία οδήγησης και κυκλοφορίας που έχουν αφαιρεθεί ή κατατεθεί στις Αστυνομικές Αρχές μέχρι και την Πέμπτη, 21-12-2017, για τις παραβάσεις των άρθρων 34 Κ.Ο.Κ. (παράνομη στάθμευση) και παραγράφου 3 άρθρου 4 (πινακίδα Ρ-40, απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση), σύμφωνα με την παράγραφο 8 του άρθρου 103 του Κ.Ο.Κ. Προϋπόθεση για την επιστροφή των προαναφερόμενων στοιχείων οδήγησης και κυκλοφορίας είναι η καταβολή του διοικητικού προστίμου. Εξαιρούνται οι σταθμεύσεις σε θέσεις αναπήρων και ατόμων με ειδικές ανάγκες.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το