Παραπολιτικά

Η αφασία έχει και κυρώσεις

Οι υπηρεσίες του δήμου φαίνεται πως έχουν «κατεβάσει ρολά και παίζουν διαφημίσεις». Στο κεντρικότερο σημείο της πόλης, στην οδό Αντωνοπούλου, παραβιάζεται κάθε έννοια νομιμότητας, διαφύλαξης του δημόσιου χώρου, των Νόμων και της κανονιστικής που ψήφισε το δημοτικό συμβούλιο. Μια βόλτα θα πείσει και τον κάθε δύσπιστο ότι μαγαζάτορες μετέτρεψαν τους πεζόδρομους σε προσωπικές αυλές και ανέπτυξαν τραπεζοκαθίσματα… μέχρι  τα δέντρα.

Η πρόσβαση σε πεζοδρόμια είναι κλειστή γιατί τοποθετήθηκαν ζαρντινιέρες και οι καρέκλες από καφέ και τσιπουράδικα έχουν τοποθετηθεί μέχρι τις εισόδους των πολυκατοικιών.

Το ερώτημα είναι εάν  δόθηκαν και πως δόθηκαν άδειες κατά παράβαση του Νόμου και γιατί δεν διενεργείται έλεγχος. Από την Αντωνοπούλου είναι αδύνατον να περάσει πυροσβεστικό όχημα ή ασθενοφόρο. Ποιος θα «πληρώσει» τα «σπασμένα» αν συμβεί οτιδήποτε και χαθεί μια ανθρώπινη ζωή; Προφανώς δεν τους νοιάζει σήμερα , αλλά θα τους νοιάξει όταν κληθούν να υπερασπιστούν τις υπογραφές τους και την …αφασία τους. Όπως ενημερωθήκαμε επαγγελματίες  και κάτοικοι με επιστολή τους και δεκάδες υπογραφές  έχουν απευθυνθεί στην εισαγγελία .

ΚΑΤ. ΤΑΣ

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το