Κόσμος

Αφαντη η Χίλαρι Κλίντον, δεν βγήκε να μιλήσει στους ψηφοφόρους της

Με τα αποτελέσματα της κάλπης στις αμερικανικές εκλογές να μην είναι τα αναμενόμενα για την Χίλαρι Κλίντον, η υποψήφια των Δημοκρατικών αποφάσισε να μην βγει να μιλήσει στους υποστηρικτές της.

Στη θέση της βγήκε ο επικεφαλής της καμπάνιας της Τζον Ποντέστα, ο οποίος δεν προχώρησε σε παραδοχή ήττας αν και είπε στους ψηφοφόρους της Κλίντον να πάνε στα σπίτια τους, να ξεκουραστούν και να κοιμηθούν, τονίζοντας ότι ακόμη δεν έχουν καταμετρηθεί όλες οι ψήφοι.

«Περιμένουμε ακόμη. Ερχονται ακόμη ψήφοι και πρέπει να καταμετρηθούν όλες. Κάθε μία μετράει. Σε κάποιες πολιτείες είναι πολύ οριακό το αποτέλεσμα. Δεν θα πούμε τίποτα άλλο απόψε», είπε ο Ποντέστα, στην πρώτη επίσημη αντίδραση από το «στρατόπεδο» της Κλίντον. Απευθυνόταν σε όσους είχαν απομείνει στο Javits Center, καθώς πολλοί είχαν αποχωρήσει ήδη, απογοητευμένοι και με δάκρυα στα μάτια.

«Να γνωρίζετε ότι οι φωνές σας και ο ενθουσιασμός σας είναι πολύ σημαντικός για την Χίλαρι και για όλους μας. Είμαστε πολύ περήφανοι για όλους σας, αλλά και για εκείνη. Εκανε μία καταπληκτική δουλειά και δεν έχει ολοκληρώσει ακόμη τη δουλειά της. Θα είμαστε αύριο το πρωί πάλι μαζί», είπε στον κόσμο.

Πηγή: iefimerida

 

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το