Ελλάδα

Άδωνις: Είμαι σίγουρος ότι ο Τσίπρας δεν με θέλει για αντίπαλό του

ÂÏÕËÇ - ÓÕÆÇÔÇÓÇ ÔÏÕ ÍÓ ÔÏÕ ÕÐ. ÄÉÊÁÉÏÓÕÍÇÓ ÃÉÁ ÔÇÍ ÊÁÔÁÑÃÇÓÇ ÔÙÍ ÖÕËÁÊÙÍ ÔÕÐÏÕ Ã' (EUROKINISSI/ÃÉÙÑÃÏÓ ÊÏÍÔÁÑÉÍÇÓ)

Πεπεισμένος ότι μπορεί να κερδίσει τον Αλέξη Τσίπρα στις ερχόμενες εκλογές εμφανίστηκε σήμερα ο υποψήφιος αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης.

Μιλώντας στην «Κοινωνία Ωρα Mega» ο κ. Γεωργιάδης επανέλαβε ότι είναι ο μόνος υποψήφιος που δεν προέρχεται από πολιτικό «τζάκι», αν και συνεχάρη τον συνυποψήφιό του, κ. Μητσοτάκη που «είχε επιτύχει να μην γίνουν απολύσεις στο Δημόσιο».

Είμαι σίγουρος ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν θέλει εμένα για αντίπαλό του είπε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας σχολιάζοντας τη χθεσινή δήλωση του πρωθυπουργού στη Βουλή όταν, απευθυνόμενος στον Β. Μεϊμαράκη του είπε: «Ελπίζω κ. Μεϊμαράκη να συνεχίσετε και να σας έχω απέναντί μου, να συνομιλούμε και να μου προτείνετε ισοδύναμα».

Χθες, μιλώντας στην εκπομπή «Στον Ενικό», στον τηλεοπτικό σταθμό Star είχε αναφέρει πως «εγώ θα κερδίσω τον Αλέξη Τσίπρα. Η ΝΔ δεν πρέπει να αφήσει τον χρόνο να περάσει γιατί όσο μένει αυτή η κυβέρνηση βλάπτει τη χώρα».

Και πρόσθεσε ότι «τον Ιανουάριο δεν θα μπορούσαμε να κερδίσουμε γιατί είχαμε απέναντί μας έναν δημαγωγό που υποσχόταν τα πάντα. Πρακτικά δεν θα μπορούσαμε να κερδίσουμε» σημειώνοντας ότι το καλοκαίρι «η ΝΔ έκανε λάθος πολιτικής τακτικής. Ψήφισε το μνημόνιο Τσίπρα-Καμμένου, δίνοντας την ευκαιρία στον λαό να πει ότι όποιον και να ψηφίσει ο λαός θα εφάρμοζε τα ίδια μέτρα. Δεν το χρεώνω στον Μεϊμαράκη, αλλά το ήθελε η πλειοψηφία της κοινοβουλευτικής ομάδας», ενώ αποκάλυψε πως ψήφισε το πρόγραμμα λόγω κομματικής πειθαρχίας.

Πηγή www.ethnos.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το