Ελλάδα

Αδιανόητη φρίκη – Πολτοποίησαν κουταβάκια στο Ηράκλειο Κρήτης

Πολτοποίησαν και πέταξαν σε κάδο απορριμμάτων τέσσερα νεογέννητα κουταβάκια, στο Ηράκλειο της Κρήτης, ενώ έχει ήδη ξεκινήσει έρευνα και λαμβάνονται καταθέσεις στο αστυνομικό τμήμα της Χερσονήσου.

Οι μαρτυρίες όπως τις κατέγραψε χθες ο φακός της ΚΡΗΤΗ TV για το πώς κατέληξαν στους κάδους προκαλούν ακόμη μεγαλύτερη οργή και αποστροφή.

Οι περιγραφές των διερχόμενων πολιτών είναι απόλυτα ανατριχιαστικές.

Συγκεκριμένα, το μεσημέρι του Σαββάτου ένα διερχόμενο φορτηγάκι, σταμάτησε μπροστά από του κάδους με τον οδηγό να δίνει οδηγίες σε ανήλικο που βρισκόταν στην καρότσα, για το πώς θα ξεφορτωθεί μια ύποπτη σακούλα.

Ο προβληματισμός των αυτοπτών μαρτύρων αποκάλυψε την κτηνωδία καθώς σπεύδοντας στους κάδους, βρήκαν μέσα στην σακούλα τέσσερα νεογέννητα κουταβάκια. Όχι ζωντανά όπως περίμεναν, αλλά πλήρως πολτοποιημένα αφού είχαν προηγουμένων χτυπηθεί με ξύλα ή πέτρες στο κεφάλι. Το θέαμα είναι απόλυτα αποτρόπαιο και απάνθρωπο.

Σοκαρισμένοι οι αυτόπτες μάρτυρες που αντίκρισαν τα άτυχα ζωάκια σε αυτή την τραγική κατάσταση, ζητούν με οργή τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη που δεν δίστασε να εμπλέξει και ένα ανήλικο παιδί στην εγκληματική δράση του.

Οι αυτόπτες μάρτυρες ενημέρωσαν την αστυνομία και περισυνέλλεξαν ένα πλαστικό γάντι που υπήρχε μέσα στη σακούλα για να το παραδώσουν στις αρχές, ενώ αναζητούν πόρτα – πόρτα στοιχεία για την ταυτότητα του οδηγού, τα οποία θα προσκομίσουν στην αστυνομία.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το