Αθλητισμός

Αδιαφιλονίκητο φαβορί ο Ολυμπιακός στο αυριανό παιχνίδι με την Στυλίδα

Την πέμπτη σερί νίκη στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και για τον 4ο όμιλο θα επιδιώξει στο αυριανό παιχνίδι με την Στυλίδα ο Ολυμπιακός Βόλου, το οποίο θα διεξαχθεί στις 3 μ.μ. στο στάδιο «Αθ. Ραγάζος» στον Αλμυρό.
Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να δώσουν συνέχεια στις επιτυχίες, απέναντι σε μια ομάδα νεοφώτιστη στην κατηγορία, την οποία νίκησαν σε φιλικό παιχνίδι στη Στυλίδα με 4-1 στις 15 Σεπτεμβρίου. Βέβαια, άλλο τα φιλικά ματς και άλλο τα επίσημα, ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως ο Ολυμπιακός δεν είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για τη νίκη. Από τους παίκτες του Περικλή Αμανατίδη εξαρτάται αν η ομάδα θα φτάσει σε μια άνετη επικράτηση, τη στιγμή που η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι μεγάλη.
Στον Ολυμπιακό θέλουν να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις και πέρα από την κατάκτηση των τριών βαθμών, να παίξουν ωραίο ποδόσφαιρο, ικανοποιώντας τους φιλάθλους, οι οποίοι αναμένεται να δώσουν βροντερό «παρών» στο γήπεδο, παρότι οι «ερυθρόλευκοι» για δεύτερο παιχνίδι θα στερηθούν την έδρα τους. Λόγω των εργασιών συντήρησης του χλοοτάπητα το Πανθεσσαλικό παραμένει κλειστό.

Έτοιμα τα πλάνα του Αμανατίδη
Με μεσημεριανή προπόνηση στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού στην Άλλη Μεριά συνεχίστηκε χθες η προετοιμασία των «ερυθρολεύκων» υπό τις οδηγίες του Περικλή Αμανατίδη και των συνεργατών του. Οι ποδοσφαιριστές δούλεψαν πάνω στην τακτική που θα ακολουθήσει η ομάδα στο αυριανό παιχνίδι, με την τεχνική ηγεσία να μην υπολογίζει στις υπηρεσίες του Βασίλη Σαχινίδη. Ο έμπειρος επιθετικός υποφέρει από οστικό οίδημα στο γόνατο (είχε δεχθεί μια κλωτσιά στο παιχνίδι με τα Μετέωρα) και δεν αγωνίστηκε στα παιχνίδια με Πιερικό και Θησέα. Ο Σαχινίδης υποβάλλεται σε θεραπείες και την ερχόμενη εβδομάδα θα φανεί αν θα είναι σε θέση να ενισχύσει τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι με τη Νίκη.
Αντίθετα, ο Αντώνης Καμπλιώνης μετέχει κανονικά στο πρόγραμμα προετοιμασίας της ομάδας, κάνει και έξτρα πρόγραμμα προπόνησης με τον Σωτήρη Πετσιμέρη και είναι θέμα τεχνικής ηγεσίας να αποφασίσει πότε ο ποδοσφαιριστής θα αγωνιστεί. Δεν αποκλείεται, πάντως, ο Καμπλιώνης να συμπεριληφθεί στην αποστολή του αυριανού παιχνιδιού με την Στυλίδα και να αγωνιστεί για κάποιο χρονικό διάστημα στο δεύτερο ημίχρονο, ανάλογα και με την εξέλιξη του παιχνιδιού.
Όσον αφορά τον Κώστα Παλιούρα, ο οποίος και αυτός αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού στο γόνατο (ήταν εκτός αποστολής στο ματς με τον Θησέα), έκανε μαγνητική, η οποία ήταν καθαρή. Ο τερματοφύλακας των «ερυθρολεύκων» ακολουθεί συντηρητικό πρόγραμμα, γεγονός που σημαίνει πως στο αυριανό παιχνίδι δεύτερος τερματοφύλακας της ομάδας θα είναι ο Χρήστος Πορής.
Δεν αναμένονται σημαντικές αλλαγές στο βασικό σχήμα, καθώς οι έντεκα που ξεκίνησαν στα δύο προηγούμενα παιχνίδια με Πιερικό και Θησέα, θα προτιμηθούν από τον Περικλή Αμανατίδη. Πάντως, αν θα υπάρξει μία αλλαγή αυτή θα είναι στη μεσαία γραμμή. Την τελική απόφαση θα πάρει ο προπονητής του Ολυμπιακού μετά το τέλος και της σημερινής προπόνησης.

Κάλεσμα της διοίκησης στους φιλάθλους
Στο μεταξύ, η διοίκηση του συλλόγου εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καλεί τους φιλάθλους της ομάδας να δώσουν δυναμικό «παρών» στο γήπεδο, ενώ έκανε γνωστές και τις τιμές των εισιτηρίων του αγώνα. Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 καλεί όλο το φίλαθλο κόσμο αυτό το Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2018, στις 15:00, στο Δημοτικό Στάδιο Αλμυρού «Αθανάσιος Ραγάζος», όπου η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής τον Α.Ο. Στυλίδας.
Οι τιμές εισιτηρίων ανά κατηγορία είναι οι εξής:
-Τιμή εισόδου: 10€
-Γυναίκες- παιδιά (από 12 ετών και άνω): 5€
-Άνεργοι (με την επίδειξη του εγγράφου του ΟΑΕΔ ,που αναφέρει την ανεργία και της αστυνομικής ταυτότητας): 5€
Τα παιδιά έως 12 ετών θα εισέρχονται δωρεάν (πρέπει να συνοδεύονται από κηδεμόνα).
Η είσοδος των φιλάθλων τόσο με εισιτήρια διαρκείας όσο και με εισιτήρια αγώνα θα γίνει στο σύνολο της από την κεντρική είσοδο του σταδίου.
Υπενθυμίζουμε στους φιλάθλους της ομάδας μας ότι η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας συνεχίζεται από τα σημεία πώλησης που έχουν ήδη ανακοινωθεί. Την ημέρα του αγώνα θα υπάρχει η δυνατότητα προμήθειας τους από το κεντρικό εκδοτήριο εισιτηρίων, το οποίο θα λειτουργεί από τις 13.30».

Share

Πρόσφατα άρθρα

Ο αυτόπτης μάρτυρας, οι πραγματογνώμονες και τα στοιχεία που δείχνουν εμπρησμό στο εργοστάσιο τροφίμων

Τα κομμάτια του παζλ της «περίεργης» φωτιάς που ξέσπασε πριν από μερικές ημέρες στο εργοστάσιο…

29 Μαΐου 2024

Μελόνι: «Είμαι εκείνη η σκύλα» – Η viral απάντησή της σε περιφερειάρχη που την είχε προσβάλει

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο με την Ιταλίδα πρωθυπουργό, Τζόρτζια Μελόνι και τη…

29 Μαΐου 2024

Εν μέσω αποδοκιμασιών στα δικαστήρια Βόλου ο 53χρονος – Πέταξαν καφέδες(photos)

Εν μέσω αποδοκιμασιών οδηγήθηκε λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι στα δικαστήρια του Βόλου ο…

29 Μαΐου 2024

Θερμοκρασία ρεκόρ 49,9 βαθμών Κελσίου καταγράφηκε στο Νέο Δελχί

Θερμοκρασία ρεκόρ 49,9 βαθμών Κελσίου καταγράφηκε χθες, Τρίτη, στο Νέο Δελχί, πρωτεύουσα της Ινδίας, ανακοίνωσε…

29 Μαΐου 2024

Περιοδεία Μειμαράκη – Ζαμπούκα στη Θεσσαλία

Η έμφαση που δίνει η ΝΔ στη Θεσσαλία σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση είναι γνωστή.…

29 Μαΐου 2024

Η Ζ. Μακρή στην Κόρινθο με Μητροπολίτη, Αντιπεριφερειάρχη, στελέχη εκπαίδευσης και κομματικά στελέχη

Η Υφυπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού και βουλευτής Ν. Μαγνησίας Ζέττα Μ. Μακρή επισκέφτηκε, ως…

29 Μαΐου 2024