Τοπικά

Αχ. Μπέος: “Η πατρίδα θρηνεί δεκάδες παιδιά μας – Βγάλτε τον σκασμό, επιτέλους λίγη ευαισθησία”

Σε ανάρτησή του ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος τονίζει ότι είναι ώρες πένθους για το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη και καλεί κάποιους που περιφέρονται από κανάλι σε κανάλι να δείξουν ευαισθησία και ντροπή.   Η ανάρτησή του:

“H πατρίδα θρηνεί δεκάδες παιδιά μας. Ο πόνος, η οδύνη σκεπάζουν τα πάντα. Επιτέλους σταματήστε κάποιοι με δηλώσεις, ανακοινώσεις, περιφερόμενοι από κανάλι σε κανάλι να επιδίδεστε σε κομματική προπαγάνδα. Είναι η χειρότερη μορφή ασέβειας, πραγματική ύβρις, σε αυτούς που έφυγαν τόσο άδικα, αλλά και στις οικογένειές τους που βιώνουν αυτόν τον αβάσταχτο πόνο της απώλειας.
Αλήθεια εσείς οι πολιτικοί απατεώνες, που λειτουργείτε με αυτόν τον αισχρό τρόπο, πιστεύετε ότι έτσι μπορείτε να εκμεταλλευτείτε και να καπηλευτείτε τον πόνο αυτών των ανθρώπων, την οδύνη μιας ολόκληρης κοινωνίας για να αποσπάσετε μερικές ψήφους;
Οι ώρες αυτές είναι για να πενθήσουμε. Είναι ώρες ευθύνης και περισυλλογής. Και για να το πω απλά και λαϊκά, στην γλώσσα που όλοι μας μιλούμε: Βγάλτε τον σκασμό! Επιτέλους λίγη ευαισθησία. Λίγη ντροπή! Τίποτα άλλο…”

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το