Τοπικά

Αχ. Μπέος: Οι μέχρι πρότινος “συναγωνιστές” της Νάνσυς Καπούλα άφησαν αιχμές για την οικονομική διαχείριση του ΤΕΕ

Απαντώντας σε σημερινή γραπτή δήλωση της Νάνσυς Καπούλας ότι δεν ζήτησε ποτέ από το ΤΕΕ Μαγνησίας, κατά τη διάρκεια της 6χρονης θητείας της, να καλύψει καμία δαπάνη για λογαριασμό της, ο Αχ. Μπέος ισχυρίζεται τώρα ότι δεν ήταν ο ίδιος που διατύπωσε υπαινιγμούς για την οικονομική διαχείριση του ΤΕΕ, αλλά οι μέχρι πρότινος “συναγωνιστές” της, εννοώντας προφανώς τους διαγραφέντες από τον συνδυασμό “Βόλος, Έξυπνη Πόλη”.

Ολόκληρη η απάντηση Μπέου:

Με ενδιαφέρον διαβάσαμε πως η πρόεδρος του παραρτήματος του ΤΕΕ στη Μαγνησία, Νάνσυ Καπούλα, διεκδικεί, με τα όσα η ίδια δημοσίως παραθέτει, τον τίτλο του νοικοκυροκόριτσου, φοβούμαστε ωστόσο ότι αν περιμένει να της τον απομείνουμε εμείς έκανε λάθος στον αποδέκτη.

Αιχμές και υπαινιγμούς για την οικονομική διαχείριση του ΤΕΕ δεν διατυπώσαμε, ούτε ισχυριστήκαμε, εμείς, αλλά οι «συμμαχητές» και «συναγωνιστές» της, με τους οποίους τον περασμένο Μάιο ήταν έτοιμοι να αλώσουν το Δήμο (με τα γνωστά πια σε όλους σπαρταριστά, ξεκαρδιστικά, αποτελέσματα) και που τώρα την «ξεφωνίζουν» σε κάθε ευκαιρία, είτε δημοσίως, είτε κατ’ ιδίαν.

Σε κάθε περίπτωση αν επί έξι χρόνια πρόεδρος του παραρτήματος του ΤΕΕ το μόνο που είναι σε θέση να κεράσει τον Δήμαρχο της πόλης είναι μια…καραμέλα δεν είναι και για να επαίρεται. Ας σφιχτεί λίγο ακόμη να κεράσει ένα…λουκουμάκι τον πατέρα της, μήπως και γλυκαθεί και επιστρέψει στην πολιτική δραστηριότητα, από την οποία έχει εξαφανισθεί μετά την εκλογική νίλα του Μαΐου. Η απουσία του είναι αισθητή…

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το