Τοπικά

Αχ. Μπέος: Ντροπή Τσίπρα για την αντιπολίτευση στην κυβέρνηση – “Τον σιχάθηκα”

Tη διενέργεια 3.000 rapid test από τον Δήμο Βόλου την Πέμπτη και την Παρασκευή ανακοίνωσε σήμερα ο Αχιλλέας Μπέος σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε μετά την δική του “περιπέτεια” με τον κορωνοϊό. “Μακάρι το ποσοστό των τεστ που θα βγουν θετικά να είναι κάτω του 5% (150 τεστ) δήλωσε ο κ. Μπέος, ενώ σχολιάζοντας τη μετάβαση της Μαγνησίας στις “κόκκινες” περιοχές ανέφερε ότι δεν το έκρινε επιβεβλημένο, αλλά πρέπει όλοι οι πολίτες να τηρούν τα μέτρα.
“Είμαι καλά, αισθάνομαι δυνατός και ευχαριστώ τον Θεό που βγήκα αλώβητος από τον κορωνοϊό. Σε ένα δωμάτιο με τέσσερις τοίχους έχεις τον χρόνο να σκεφτείς και αναθεωρήσεις πολλά πράγματα” δήλωσε αναφερόμενος στην περίοδο που νοσηλεύτηκε. Παράλληλα τόνισε ότι πρέπει να προσέχουμε και οφείλουμε να τηρήσουμε ευλαβικά τα μέτρα. “Ένα μεγάλο ποσοστό θα κολλήσει τον ιό. Πρόβλημα έχουν οι ευπαθείς ομάδες” σημείωσε και πρόσθεσε ότι δεν χρειάζεται πανικός. “Κοιτάμε μπροστά”.

“Ντροπή Τσίπρα”
Σχολιάζοντας την αντιπολίτευση που ασκεί τις τελευταίες ημέρες ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλέξης Τσίπρας, ο Αχ.Μπέος μίλησε για “πολιτικούς απατεώνες που είναι η κατάντια των τελευταίων ημερών”. “Τι δουλειά έχει κάνει ο Τσίπρας. Εκμεταλλεύεστε τον πόνο των ανθρώπων για να κάνετε πολιτική. Ο κόσμος όμως υποφέρει. Τόσο γλυκιά είναι η εξουσία; Δεν είμαι Νέα Δημοκρατία αλλά τι έχουν προσφέρει αυτοί στην πατρίδα; Έτσι δεν θα επιστρέψετε ποτέ στην εξουσία. Κάντε πολιτική για το αύριο της πατρίδας. Τον σιχάθηκα τον Τσίπρα. Νέος άνθρωπος. Το παίζει και πολιτικός. Ντροπή Τσίπρα” είπε χαρακτηριστικά.

Ο Αχ.Μπέος ανακοίνωσε ότι αύριο στις 11:00 το πρωί θα εγκαινιαστεί και θα δοθεί προς χρήση η γέφυρα στον Ξηριά, ενώ σημείωσε πως ξεκινάει ο κόμβος στη Λαρίσης-Αθηνών. “Προσπαθούμε να φανούμε αντάξιοι στο ύψος των περιστάσεων. Ό,τι έχουμε εξαγγείλει θα γίνει. Αυτή τη στιγμή πρωταρχικός μας στόχος είναι η υγεία. Ελπίζουμε ότι τέλος Ιανουαρίου θα κυκλοφορήσει το εμβόλιο” είπε.

Ακόμη, αναφέρθηκε στο πάρκινγκ της Φιλελλήνων και μίλησε για την κριτική που ασκεί ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Βόλος, Ανατροπή, Δημιουργία” Απόστολος Παπαδούλης. “Δεν έχει δουλέψει. Το να κάνεις κριτική από την καρέκλα είναι το μόνο εύκολο. Έλεγε πριν δύο μήνες ότι το τίμημα για το πάρκινγκ είναι πολύ φθηνό. Ήρθε κανείς να το πάρει; Είναι ευκαιρία με τους βιομήχανους που έχει να κάνει μία πρόταση. Τη Δευτέρα βγαίνει ξανά σε δημοπρασία. Ελάτε πάρτε το”.

Τέλος, αναφορικά με τις εκδηλώσεις για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά είπε ότι ο στολισμός της πόλης θα γίνει κανονικά, αλλά ισχύει η αναστολή πραγματοποίησης κάθε καλλιτεχνικής εκδήλωσης. ” Αν το επιτρέψουν οι συνθήκες ίσως κάνουμε 2 ή 3 εκδηλώσεις σε εξωτερικό χώρο. Ο στολισμός έχει ξεκινήσει, αλλά δεν ξέρουμε ακόμη ποια ημέρα θα γίνει η φωταγώγηση της πόλης”.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το