Τοπικά

Αχ. Μπέος: Καταθέτω στον λογαριασμό για τον Covid-19 το ήμισυ της αποζημίωσής μου ως Δημάρχου

Μετά την προτροπή του Κυρ. Μητσοτάκη προς τους βουλευτές να διαθέσουν το ήμισυ του μισθού τους στον λογαριασμό για την αντιμετώπιση του Covid-19, ο Αχ. Μπέος ανακοίνωσε ότι καταθέτει και ο ίδιος με τη σειρά του στον ειδικό αυτό λογαριασμό το ήμισυ της αποζημίωσής μου ως Δημάρχου.

Ολόκληρη η δήλωση:

Χαιρετίζω την ενέργεια του πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη να προτρέψει τους βουλευτές του κόμματός του και τα στελέχη (υπουργούς και υφυπουργούς) της κυβέρνησης του να καταθέσουν το ήμισυ του μισθού τους για τους επόμενους δύο μήνες στη μάχη εναντίον του Κορωνοϊού. Τα ποσά αυτά θα κατευθυνθούν στον ειδικό λογαριασμό για τον Covid-19.

Επειδή είναι μια πρόταση την οποία και εγώ είχα διατυπώσει από την προηγούμενη εβδομάδα ακόμη, σε συνέντευξη μου στην τηλεόραση της TRT, πιστεύοντας πάντα ότι τα λόγια μας πρέπει να συνοδεύονται από πράξεις για να είναι αξιόπιστα, ανακοινώνω σήμερα ότι για το ίδιο χρονικό διάστημα (και αν χρειαστεί και περισσότερο) καταθέτω στον ειδικό αυτό λογαριασμό το ήμισυ της αποζημίωσής μου ως Δημάρχου.

Είναι μια μάχη στην οποία πρέπει να συμβάλλουμε όλοι στο μέτρο των δυνατοτήτων μας και προτρέπω όλους όσοι έχουν την δυνατότητα να το πράξουν. Με ενότητα, ομοψυχία, αλληλεγγύη και πειθαρχία στα μέτρα θα είμαστε οι τελικοί νικητές.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το