Τοπικά

Αχ. Μπέος: Επικροτώ και προσυπογράφω απόλυτα τη στάση του Γιώργου Μουλά

Την πλήρη στήριξη και εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο του κ. Γιώργου Μουλά, εκφράζει με σημερινή δήλωσή του ο Αχ. Μπέος, με αφορμή την απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης να θέσει σε αργία 10 ημερών τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου. Όπως αναφέρει ο Αχ. Μπέος:

Ως Δήμαρχος Βόλου, αλλά και ως απλός πολίτης επικροτώ και προσυπογράφω απόλυτα τη στάση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου, κ. Γιώργου Μουλά που με υπευθυνότητα και αποτελεσματικότητα προστάτευσε και προστατεύει τη λειτουργία και το κύρος του Σώματος από προκλητικές ενέργειες και ανάρμοστες συμπεριφορές διάφορων μπαχαλάκηδων, που δυστυχώς βρίσκουν στήριξη και κάλυψη από εκπροσώπους της πολιτικής παρακμής, τύπου Αποστολάκη.
Αν και πλεονασμός, ως αυτονόητο, πρέπει και δημόσια να εκφράσω την πλήρη στήριξη και εμπιστοσύνη μου στο πρόσωπο του κ. Γιώργου Μουλά και να τον καλέσω παρά τις σε βάρος του ανοίκειες και λασπολογικές επιθέσεις και τους τραμπουκισμούς να συνεχίσει το σημαντικό για την πόλη έργο του, από τη θέση του Προέδρου, με την ίδια σύνεση και σοβαρότητα.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το