Αθλητισμός

Αχ. Μπέος: «Έχω δώσει τον λόγο μου-Στον ΠΑΟΚ ο Δουβίκας»

Ο Δήμαρχος Βόλου και πρόεδρος της ΠΑΕ Βόλος, Αχιλλέας Μπέος, μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό και αναφέρθηκε τόσο στον ΠΑΟΚ όσο και στον Τάσο Δουβίκα.
Όπως είπε ο Αχιλλέας Μπέος, ο Τάσος Δουβίκας θα πάει στον ΠΑΟΚ, όσο βρίσκεται αυτός στην ομάδα, καθώς έχει δώσει τον λόγο του.
Μεταξύ άλλων είπε στο «Libero»:
Σε ό,τι αφορά τις φήμες που τον θέλουν να μπαίνει στη διοίκηση του ΠΑΟΚ: «Δεν ισχύουν τέτοια πράγματα. Ο ΠΑΟΚ έχει διοίκηση, έχει πρόεδρο, έχει μεγαλομέτοχο. Ναι, είμαι φιλικά προσκείμενος και έχω σχέσεις με ανθρώπους και την οικογένεια του ΠΑΟΚ, αλλά μέχρι εκεί. Εδώ θέλω να αφήσω την ομάδα μου και να αφοσιωθώ στο δήμο. Με έχει εκλέξει ο κόσμος, οφείλω να τιμήσω και να σεβαστώ την ψήφο του».
Για το κεφάλαιο Τάσος Δουβίκας: «Η ομάδα δεν είναι ακέφαλη, ποιος θα διαπραγματευτεί για τον Δουβίκα; Διαπραγματεύομαι για τον Δουβίκα. Όσο θα είμαι εγώ στην ομάδα, ο Δουβίκας θα πάει στον ΠΑΟΚ από την στιγμή που τον θέλει ο ΠΑΟΚ. Έχω δώσει τον λόγο μου. Τώρα, αν έρθει πρόταση από το εξωτερικό, μπορεί να γίνει κάτι διαφορετικό. Ο Δουβίκας είναι 50%- 50% ανάμεσα σε Βόλο και Αστέρα (σ.σ. όσον αφορά τα χρήματα που θα πάρουν οι δύο ομάδες σε πιθανή πώληση του παίκτη). Έχει μεγάλη εξέλιξη αυτό το παιδί και να το θυμηθείτε ότι θα παίξει σε μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα. Αρκεί να έχει υγεία και το μυαλό του να μείνει συγκεντρωμένο».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το