Τοπικά

Αχ. Μπέος για Εισαγγελέα Βόλου: «Μπέρδεψε τη δημοκρατία της Ελλάδας με τη δημοκρατία της Β. Κορέας»

Σφοδρότατη επίθεση στην Εισαγγελέα κ. Σπυριδωνίδου και στην ελληνική δικαιοσύνη εξαπέλυσε ο Α. Μπέος, αντιδρώντας στην απόφαση της Εισαγγελέως να κρατηθεί και να οδηγηθεί στο αυτόφωρο μετά από μήνυση για εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμηση που κατέθεσε εναντίον του η δημοσιογράφος της Θεσσαλίας κ. Κατερίνα Τασσοπούλου. Ο Αχ. Μπέος ζήτησε αναβολή και η δίκη ορίστηκε για σήμερα στη μια το μεσημέρι.

Σε δήλωσή του κατήγγειλε για κατάχρηση εξουσίας την Εισαγγελέα λέγοντας πως δεν είχε δικαίωμα να διατάξει την κράτησή του.

Ολόκληρη η δήλωση Μπέου:

Για άλλη μια φορά γίνομαι επιλεγμένος στόχος εισαγγελικού λειτουργού, αυτή τη φορά της κ. Σπυριδωνίδου, η εμπάθεια της οποίας στο πρόσωπό μου την οδήγησε στη παρ’ ολίγο διάπραξη μιας γκάφας ολκής, ξεχνώντας ότι λειτουργεί στην Ελλάδα, στη χώρα της Δημοκρατίας, και όχι στην Βόρειο Κορέα.
Όμως η παρουσία δικαστικών λειτουργών, με ήθος, αξιοπρέπεια και ακεραιότητα, απέτρεψαν τη μεγάλη γκάφα που θα διέπραττε η συγκεκριμένη εισαγγελική λειτουργός.
Είναι αδιανόητο στις 12.30 το μεσημέρι να παρουσιάζομαι αυτοβούλως στην Αστυνομία, ευθύς ως πληροφορούμαι ότι έχω μηνυθεί από την κ. Τασσοπούλου, που βέβαια έχει κάθε δικαίωμα να το κάνει, αφού θεώρησε ότι θίγεται, όπως βέβαια έχω και εγώ δικαίωμα να προβαίνω σε κρίσεις, και μάλιστα αξιολογικές, και παρά ταύτα να θέλει να κρατηθώ μέχρι την επόμενη ημέρα γιατί – άκουσον, άκουσον – θεώρησε ότι στις 12. 50 το αυτόφωρο «έκλεισε»!
Επαναλαμβάνω ευτυχώς υπάρχουν δικαστικοί λειτουργοί με ήθος, κατάρτιση και ακεραιότητα και διόρθωσαν την γκάφα αυτή, και δεν εκτέθηκε συνολικά η Δικαιοσύνη.
Ας συνειδητοποιήσουν όσοι μετέχουν σε αυτήν την οργανωμένη προσπάθειας ηθικής και προσωπικής μου εξόντωσης, ότι δεν θα σταματήσω τον αγώνα αν δεν εξαλειφθεί και η τελευταία εστία διαπλοκής σε αυτή την πόλη. Ο αγώνας μου είναι συνεχής και έντονος, όσο ο Θεός και ο κόσμος μου δίνουν δύναμη και κουράγιο προκειμένου να εξαφανιστεί αυτό το συστηματάκι από λίγους πολιτικούς απατεώνες, δημοσιογράφους, δικηγόρους και δικαστικούς λειτουργούς, που τόσα δεινά έχει σωρεύσει στην κοινωνία μας, όλα αυτά τα χρόνια.
Τέλος, κλείνοντας, θέλω να υπογραμμίσω ότι είναι αδιανόητο οι λίγοι και το άδικο να υπερισχύσουν των πολλών και του δικαίου.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Συντακτών
Μιλώντας στο Δίκτυο Θεσσαλίας της ΕΡΤ, ο πρόεδρος της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, Δημήτρης Χορταριάς, έκανε λόγο για πρωτοφανή περιστατικά εξύβρισης δημοσιογράφων και συκοφάντησης ΜΜΕ από τον Αχιλλέα Μπέο, ο οποίος – όπως είπε – δεν έχει κανέναν θεσμικό ρόλο αφού, ως γνωστόν, τελεί σε αργία. Πρόσθεσε δε, ότι επανειλημμένα η Ένωση έχει καλέσει τον Αχιλλέα Μπέο και τη Δημοτική Αρχή να αποδείξουν τα όσα καταγγέλλουν, σταματώντας την τακτική της «λάσπης στον ανεμιστήρα» που ακολουθούν.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το