Αθλητισμός

Α. Λόπεθ: Δεν μου άρεσε ο Βόλος στο πρώτο ημίχρονο

Ο  προπονητής του Βόλου,  Άνχελ Λόπεθ, στις δηλώσεις για το παιχνίδι με τη Λαμία τόνισε πως ήταν δύσκολο να προηγηθούν στο σκορ, όμως δεν κράτησαν το προβάδισμα, στάθηκε στις αλλαγές, ώστε να υπάρξει βελτίωση στο δεύτερο ημίχρονο και αναφέρθηκε στις πολλές μπαλιές που πέρασαν στην περιοχή τους οι αντίπαλοι.
Αναλυτικά οι δηλώσεις το Ισπανού τεχνικού: «Το πιο δύσκολο στο σημερινό παιχνίδι ήταν να προηγηθούμε. Προηγηθήκαμε, αλλά στα 30’’ δεχτήκαμε την ισοφάριση και αυτό έκανε δύσκολα τα πράγματα. Παρόλο που στο κέντρο είχαμε κάποια υπεροχή, η ομάδα δεν μου άρεσε στο πρώτο ημίχρονο. Έκανα όσα θεώρησα απαραίτητα, ώστε να βγούμε στο δεύτερο, όπου ήμασταν καλύτεροι».

Στη συνέχεια ρωτήθηκε τι κρατά από το παιχνίδι, αλλά και τι δεν του άρεσε. «Πρώτα από όλα, δεν μου άρεσε που δώσαμε την εικόνα αδύναμης αμυντικά ομάδας. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο αντίπαλος να περάσει πολλές μπαλιές στην περιοχή μας. Αυτό δεν πρέπει να το επιτρέπουμε. Στη συνέχεια, διορθώσαμε αρκετά πράγματα, πιέσαμε, τα δώσαμε όλα για να νικήσουμε».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το