Αθλητισμός

Α’ ΕΠΣΘ: Με Σαρακηνό δοκιμάζεται ο πρωτοπόρος Μαγνησιακός

Αγωνιστική των ντέρμπι θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η 11η στην Α’ ΕΠΣΘ. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο μεγάλα παιχνίδια, με το πρώτο, αυτό ανάμεσα στον πρωτοπόρο Μαγνησιακό και τον Σαρακηνό να γίνεται σήμερα στις 3 μ.μ. στην έδρα του δεύτερου. Στη «Θ» μιλούν σήμερα οι προπονητές των δύο ομάδων.

Στο γήπεδο του Σαρακηνού έχουμε σήμερα την πρώτη μεγάλη «μάχη» αυτής της αγωνιστικής, με την ομώνυμη ομάδα να θέλει να «σπάσει» το αήττητο του Μαγνησιακού, ο οποίος βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας και θέλει με τη σειρά του να διατηρήσει ή και να αυξήσει την απόσταση από τους διώκτες του.

Οι δύο ομάδες προετοιμάστηκαν κατάλληλα. Στον Σαρακηνό οι Γράντας και Αραμπατζής ταλαιπωρήθηκαν από ιώσεις, ενώ ο Τσιάνος είχε μία ενόχληση στον προσαγωγό. Ωστόσο και οι τρεις αναμένεται να είναι στην αποστολή. Στον αντίποδα, δεν υπάρχουν προβλήματα στον Μαγνησιακό.

Οι προπονητές των ομάδων αναφερόμενοι στο σημερινό ματς μας είπαν τα εξής:

Γιάννης Φασουράκης (Σαρακηνός): «Αντιμετωπίζουμε τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας που διατηρεί και το αήττητο, αλλά εμάς αυτό δεν είναι κάτι που πρέπει να μας απασχολεί. Κοιτάμε μόνο τη δική μας ομάδα και βλέπουμε όλα τα παιχνίδια με τον ίδιο τρόπο. Όπως ήμασταν σοβαροί κόντρα στην ιστορική Δήμητρα που όμως βρίσκεται στην τελευταία θέση, το ίδιο θα είμαστε και με τον Μαγνησιακό που είναι πρώτος. Ο στόχος μας θα είναι η νίκη και οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα είναι για μας αποτυχία».

Θάνος Θεοδώρου (Μαγνησιακός): «Είμαστε σε καλή αγωνιστική κατάσταση, αλλά όσο περνά ο καιρός τα παιχνίδια θα γίνονται ολοένα και πιο δύσκολα, αφού όλοι θέλουν να κερδίσουν ή να κόψουν βαθμούς από τον πρωτοπόρο. Κατά κάποιο τρόπο έχουμε… στοχοποιηθεί χωρίς φυσικά να το θέλουμε.

Ξέρουμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μία καλή ομάδα στην έδρα της, όμως θα αντιμετωπίσουμε τον αγώνα με την ίδια σοβαρότητα, όπως κάνουμε σε όλα τα ματς από την αρχή της χρονιάς και με την ελπίδα ότι θα πάρουμε το ανάλογο αποτέλεσμα. Δεν αλλάζει κάτι στον τρόπο σκέψης μας και θα παίξουμε για τους τρεις βαθμούς».

 

 

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το