Αθλητισμός

9ο τουρνουά υποδομής BCVOLOS και φιλανθρωπικός αγώνας για τη στήριξη των άπορων οικογενειών

Όπως κάθε χρόνο, η ομάδα BCVOLOS διοργανώνει και φέτος, στο κλειστό του 1ου Γυμνασίου Νέας Ιωνίας, εσωτερικό τουρνουά των ακαδημιών της με συμμετοχή παιδιών από την ομάδα ηλικίας 6-10 χρονών.
Τα παιδιά θα είναι χωρισμένα σε 4 ομάδες σύμφωνα με την ηλικία τους και όλοι οι αθλητές θα παίξουν δύο αγώνες.
Στο τέλος των αγώνων, το Σάββατο 16-12-2017, θα δοθούν μετάλλια σε όλα τα παιδιά της ομάδας που πήραν μέρος στο τουρνουά.

Επίσης, στην τελετή λήξης του 9ου τουρνουά, η ομάδα θα τιμήσει για την προσφορά του στο Ελληνικό και Θεσσαλικό μπάσκετ τον Θανάση Τασιό, έναν από του Βολιώτες παίκτες που το 1984 ανέβασαν την ομάδα της ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ στην Α΄ ΕΘΝΙΚΗ.
Το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου, πλήθος γονέων και φίλων των μικρών παικτών γέμισαν το κλειστό του 1ου Γυμνασίου και χειροκρότησαν τις προσπάθειες των παιδιών.

Οι αγώνες άρχισαν με παρουσίαση των ομάδων, υπήρχε μουσική σε όλη την διάρκεια των αγώνων, όπως επίσης πανό και τα σύμβολα της ομάδας.
Για το ερχόμενο Σάββατο, η διοίκηση της ομάδας καλεί όλους τους γονείς και φίλους των μικρών παικτών να γεμίσουν πάλι το κλειστό γυμναστήριο και να χειροκροτήσουν το μέλλον του Βολιώτικου μπάσκετ…

Στο μεταξύ, στις 27 ή 28 Δεκεμβρίου η BCVOLOS διοργανώνει στο κλειστό γυμναστήριο Βάκης Παρασκευόπουλος όπως κάθε χρόνο το 3ο φιλανθρωπικό παιχνίδι, προκειμένου να συγκεντρωθούν τρόφιμα για τις άπορες οικογένειες της πόλης και για όσους έχουν ανάγκη.
Όσοι επιθυμούν, μπορούν να προσφέρουν τρόφιμα μέχρι 22 Δεκεμβρίου στο 1ο Γυμνάσιο Νέας Ιωνίας τις απογευματινές ώρες μετά τις 6 μ.μ. καθημερινά.
Τηλέφωνα επικοινωνίας : 6946284232 -6973881647-6987048486 ( γραμματεία )
SITE:Basketballclubvolos.simplesite.com και στο FB:bcvolos

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το