Τοπικά

Το 95% άγγιξε η πληρότητα στα ξενοδοχεία της Μαγνησίας το τριήμερο της 25ης Μαρτίου “Θ”

μακρινίτσα δρομάκι

Ικανοποίηση επικρατεί στους ξενοδόχους της Μαγνησίας για τα υψηλά ποσοστά πληρότητας που σημειώθηκαν στα ξενοδοχεία στο τριήμερο της 25ης Μαρτίου. Στο Βόλο, την Πορταριά και την Μακρινίτσα η πληρότητα άγγιξε το 95% και στο Κεντρικό, Ανατολικό και Νότιο Πήλιο άγγιξε το 75%.
Ο άστατος καιρός που επικράτησε για ακόμη ένα τριήμερο μέσα λίγες ημέρες, δεν ήταν ανασταλτικός παράγοντας, ώστε οι επισκέπτες να μην επιλέξουν το Βόλο και τη Μαγνησία για να εκδράμουν και να χαλαρώσουν.
Τα ξενοδοχεία γέμισαν από κόσμο το τριήμερο της 25ης Μαρτίου.
Όπως τόνισε ο πρόεδρος της τοπικής Ένωσης Ξενοδόχων κ. Γιώργος Ζαφείρης, η πληρότητα στα ξενοδοχεία της Μαγνησίας κυμάνθηκε σε πολύ υψηλά επίπεδα και ήταν καλύτερα από πέρυσι, καθώς η εθνική επέτειος έπεφτε στα μέσα της εβδομάδας.
Σύμφωνα με τον κ. Ζαφείρης στο Βόλο, την Πορταριά, τη Μακρινίτσα το ποσοστό πληρότητας στα ξενοδοχεία άγγιξε το 90-85%, ενώ στις υπόλοιπες περιοχές του Πηλίου, όπως Ανατολικό, Νότιο και Κεντρικό το ποσοστό πληρότητας άγγιξε το 70-75%.
Η παρουσία των επισκεπτών ήταν έντονη στις καφετέριες, στα κέντρα εστίασης και σε άλλα σημεία διασκέδασης.
Η επόμενη αργία που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον των επισκεπτών είναι το Πάσχα σε ένα μήνα, όπου και εκεί οι ξενοδόχοι ελπίζουν να υπάρχει υψηλή προσέλευση.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το