Τοπικά

Επίσκεψη στην Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας από αντιπροσωπεία της ΔΚΜ

Επίσκεψη στην Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας και Βορείων Σποράδων κ. Άννα – Μαρία Παπαδημητρίου, πραγματοποίησε την Τρίτη 23 Απριλίου 2024 στο Διοικητήριο, αντιπροσωπεία της ΔΚΜ Μαγνησίας, ενόψει των εκλογών της 19ης Μαΐου 2024 στο Τεχνικό Επιμελητήριο.

Η αντιπροσωπεία της ΔΚΜ Μαγνησίας, με επικεφαλής και εκ νέου υποψήφια, την Πρόεδρο του ΤΕΕ Μαγνησίας κ. Νάνσυ Καπούλα συζήτησε με την Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας κ. Άννα – Μαρία Παπαδημητρίου, θέματα που αφορούν τη δόμηση στο Πήλιο, την αποκατάσταση των ζημιών από τις κακοκαιρίες Daniel και Elias, την οριοθέτηση χειμάρρων, τα Τοπικά Χωρικά Σχέδια και μία σειρά άλλων θεμάτων που απασχολούν τον τεχνικό κόσμο, όπως η έλλειψη προσωπικού, κυρίως μηχανικών, στις Τεχνικές Υπηρεσίες ιδιαίτερα μετά τις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί στη Μαγνησία, εξαιτίας των καταστροφών.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα και η Αντιπεριφερειάρχης από την πλευρά της επανέλαβε τον σπουδαίο ρόλο των μηχανικών στην προσπάθεια ανασυγκρότησης της Θεσσαλίας και ιδιαίτερα της Μαγνησίας.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το