Τοπικά

Ηλεκτρονικά οι αιτήσεις έκδοσης κι ανανέωσης αδειών πλόων επαγγελματικών ερασιτεχνικών σκαφών

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου γνωρίζεται ότι σύμφωνα με την πρόσφατη τροποποίηση του ΑΡΙΘΜ. 23 ΓΕΝΙΚΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΛΙΜΕΝΑ (ΦΕΚ: 231Β΄/2000) οι αιτήσεις έκδοσης κι ανανέωσης αδειών εκτέλεσης πλόων επαγγελματικών ερασιτεχνικών σκαφών διεκπεραιώνονται αποκλειστικά μέσω ηλεκτρονικής εφαρμογής Ε-ΔΛΑ με τη χρήση των κωδικών TAXISNET των ενδιαφερομένων ιδιοκτητών και χωρίς να απαιτείται αυτοπρόσωπη παρουσία στις λιμενικές Αρχές.

Επισημαίνεται ότι στον σύνδεσμο https//edla.hcg.gr/help/ με τον οποίο γίνεται είσοδος στην εν λόγω εφαρμογή με τη χρήση κωδικών TAXISNET των ενδιαφερομένων – ιδιοκτητών παρατίθενται αναλυτικές οδηγίες αναφορικά με την ορθή χρήση της εφαρμογής από τους εξωτερικούς χρήστες. Για τυχόν διευκρινίσεις επί της διαδικασία οι οπολίτες μπορούν να απευθύνονται εργάσιμες ώρες και ημέρες στα παρακάτω τηλέφωνα:

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΒΟΛΟΥ:2421353809
Α΄Λ/Τ ΑΓΙΟΚΑΜΠΟΥ: 2494052222
Β΄Λ/Τ ΑΓ.ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΤΡΙΚΕΡΩΝ:2423091400
Γ΄Λ/Τ ΑΜΑΛΙΑΠΟΛΗΣ:2422091016
ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΝΕΩΝ ΣΚΑΦΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΛΟΓΩ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗΣ,ΜΕΤΑΛΕΜΒΟΛΟΓΗΣΗΣ , ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΩΝ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΛΙΜΕΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΙΣΧΥΟΥΣΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το