Αθλητισμός

Στην Τούμπα για να παλέψει με τον ΠΑΟΚ ο Βόλος

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από χθες η αποστολή του Βόλου, ενόψει της αποψινής αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ για την 4η αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ. Το παιχνίδι θα αρχίσει στις 20.30 και θα μεταδοθεί από το Novasports Prime.

Ο Βόλος καλείται να αντιμετωπίσει μια ομάδα που σε διάστημα τριών ημερών έχασε τις όποιες ελπίδες είχε για τη διεκδικήσει του τίτλου, μετά τις ήττες από ΑΕΚ στην Τούμπα και Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη. Μπορεί, πάντως, ο ΠΑΟΚ να είναι απογοητευμένος από το γεγονός ό,τι έμεινε εκτός «μάχης», όμως αυτό δεν σημαίνει πως θα παρατήσει την προσπάθεια να τερματίσει όσο πιο ψηλότερα γίνεται στη βαθμολογία των πλέι οφ.
Στο σημερινό παιχνίδι με τον Βόλο ο «Δικέφαλος του Βορρά» θέλει να βγάλει αντίδραση, με τον Βόλο από την πλευρά του να πηγαίνει αποφασισμένος στην Τούμπα να παλέψει με πάθος για το θετικό αποτέλεσμα, όπως έκανε και στο προηγούμενο εκτός έδρας παιχνίδι με τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.
Είναι γεγονός, ότι φέτος στα εκτός έδρας παιχνίδια ο Βόλος έχει καλύτερα αποτελέσματα, σε σχέση με τα ματς στο Πανθεσσαλικό, αρκεί να αναφέρουμε ότι στα τελευταία οκτώ παιχνίδια μακριά από τον Βόλο οι «κυανέρυθροι» έχουν χάσει μόνο τα δύο, σημειώνοντας τρεις νίκες, τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες. Μάλιστα, σε κανένα από αυτά δεν δέχθηκαν γκολ στο πρώτο ημίχρονο.
Όσον αφορά την τακτική που θα ακολουθήσει ο Βόλος στο σημερινό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ δεν θα διαφέρει με αυτή που είχε η ομάδα στα προηγούμενα ματς των πλέι οφ. Οι «κυανέρυθροι» θα δώσουν μεγαλύτερη βαρύτητα στην ανασταλτική λειτουργία, θα φροντίσουν η ομάδα να είναι συμπαγής στον άξονα, αλλά και να κρατήσει την μπάλα περισσότερο χρόνο, σε σχέση με την εικόνα που έδειξε ο Βόλος στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με την ΑΕΚ. Είναι γεγονός, ότι το βολιώτικο συγκρότημα θα πρέπει να προσαρμοστεί σε ένα διαφορετικό στυλ παιχνιδιού με τις “μεγάλες” ομάδες του πρωταθλήματος, να παίξει πιο κλειστά και να κυνηγήσει το γκολ με αντεπιθέσεις.
Όσον αφορά τη μορφή που θα έχει η ενδεκάδα, ίσως δούμε μία με δύο αλλαγές στο σχήμα, σε σχέση με την ομάδα που ξεκίνησε κόντρα στην ΑΕΚ. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει και πάλι ο Κλέιμαν, ενώ το δεξί άκρο της άμυνας θα καλύψει ο Άλχο και το αριστερό πιθανότατα ο Λούνα. Οι Σιέλης και Εσκοβάλ θα είναι οι δύο κεντρικοί αμυντικοί. Στον άξονα να αναμένεται να δούμε για πρώτη φορά μετά από τον περασμένο Νοέμβριο ξανά στο βασικό σχήμα τους Τσοκάνη και Μπαριέντος (έπαιξαν μαζί λίγα λεπτά στο ματς με τον Παναθηναϊκό και στο δεύτερο ημίχρονο στο παιχνίδι με την ΑΕΚ), με τον Κάτσε πιθανότατα να είναι ο τρίτος παίκτης στη μεσαία γραμμή. Οι Γκάγκι και Ντέλετιτς θα επιχειρούν στις πτέρυγες, με τον Οζέγκοβιτς να αγωνίζεται στην κορυφή της επίθεσης. Στη διάθεση του Κώστα Μπράτσου βρίσκονται και οι Κότνικ, Πίρινεν, Σι, Καρτάλης, Μεσκίδα, Ασλανίδης, Μεταξάς, Τάχατος και ο Τσιρίνος, ο οποίος αποθεραπεύτηκε. Εκτός έμεινε ο τραυματίας Στάθης Τάχατος.

Διαιτητής ο Φωτιάς
Το σημερινό παιχνίδι θα διευθύνει ο Βασίλης Φωτιάς από την Πέλλα, με βοηθούς τους Κούλα Χασάν (Ξάνθης) και Μιχάλη Παπαδάκη (ΕΠΣ Ηρακλείου). Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Κώστας Τσέτσιλας από τα Γρεβενά. Στο VAR θα είναι ο Βαγγέλης Μανούχος από την Αργολίδα και AVAR ο Βασίλης Νικολακάκης από την ΕΠΣ Λασιθίου.

Share
Ετικέτες: Βολος

Πρόσφατα άρθρα

Αλλεπάλληλες εξαφανίσεις και θάνατοι ξένων τουριστών – Ο καύσωνας βασικός «ένοχος»

Προβληματισμό και ανησυχία προκαλούν στα ξένα ΜΜΕ οι εξαφανίσεις και οι θάνατοι των ξένων τουριστών…

22 Ιουνίου 2024

Πάρνηθα: Ανατροπή στην υπόθεση ξυλοδαρμού των εθελοντών

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση ξυλοδαρμού των εθελοντών στην Πάρνηθα…

21 Ιουνίου 2024

Η Χριστίνα Πολίτη για τον Αλέξανδρο Παπαδόπουλο: «Τίποτα δε θα είναι το ίδιο χωρίς εσένα»

Δύσκολες είναι οι τελευταίες ώρες για τη Χριστίνα Πολίτη, αφού «έφυγε» από τη ζωή πολύ…

21 Ιουνίου 2024

Κυριακή της Πεντηκοστής – Εορτή του Αγίου Πνεύματος – Oι ναοί που πανηγυρίζουν στη Μαγνησία

Την γενέθλιο ημέρα της Εκκλησίας, κατά την οποία ξεκίνησε την πορεία και το έργο της…

21 Ιουνίου 2024

«Ν’ αρχίσουν άμεσα έργα που θα λύσουν τα πραγματικά και χρόνια προβλήματα της περιοχής της Βαμβακουργίας»

"Ν’ αρχίσουν άμεσα έργα που θα λύσουν τα πραγματικά και χρόνια προβλήματα της περιοχής της…

21 Ιουνίου 2024

Προφυλακίστηκαν δυο άτομα για ενδοοικογενειακή βία στα Τρίκαλα

Δυο από τις πρώτες προφυλακίσεις για ενδοοικογενειακή βία καταγράφηκαν το τελευταίο 24ωρο στα Τρίκαλα και…

21 Ιουνίου 2024