Αθλητισμός

Νίκη πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ θέλει ο Ολυμπιακός με Απόλλωνα Λεμεσού

Τη συμμετοχή του στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ θέλει να εξασφαλίσει απόψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος υποδέχεται απόψε τον Απόλλωνα Λεμεσού στο Καραϊσκάκη μετά το 1-1 προ μίας εβδομάδας στη Λευκωσία (22:00 Cosmote Sport 1).
Από τη στιγμή που ο πρώτος αγώνας στην Κύπρο έληξε ισόπαλος, η σημερινή αναμέτρηση είναι ως μη γενόμενη, αφού σε περίπτωση νέας ισοπαλίας, θα ακολουθήσει παράταση και αν χρειαστεί θα υπάρξει η διαδικασία πέναλτι (όπως συνέβη και με την Σλόβαν Μπρατισλάβας).

Σε περίπτωση που οι πρωταθλητές Ελλάδας πετύχουν τον στόχο τους, τότε θα μπουν στην κλήρωση της Παρασκευής από το 1ο γκρουπ δυναμικότητας του Europa, μετά τα αποτελέσματα των τελευταίων προκριματικών αγώνων του Champions League.
Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε χθες το βράδυ την προετοιμασία του, χωρίς να ανακοινωθεί αποστολή και ο Κάρλος Κορμπεράν πήρε όλους τους διαθέσιμους παίκτες, εκτός του Βρσάλικο που είναι τραυματίας και τους Παπασταθόπουλο, Αμπουμπακάρ Καμαρά, οι οποίοι είναι εκτός ευρωπαϊκής λίστας.
Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν, λοιπόν, να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή στη δεύτερη τη τάξει διοργάνωση της UEFA και στη συνέχεια θα τρέξουν τα μεταγραφικά, με την άφιξη του Χουάνγκ Ουί-Τζο, την επιστροφή του Παναγιώτη Ρέτσου, την επανενεργοποίηση του Κώστα Φορτούνη και θα κινηθούν για την απόκτηση ενός χαφ και ενός μπακ-χαφ.
Οι πιθανές ενδεκάδες
Ολυμπιακός: Βατσλίκ, Άβιλα, Μπα, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Κούντε, Εμβιλά, Μασούρας, Ζίνκερναγκελ, Χουάνγκ, Ελ Αραμπί.
Απόλλων Λεμεσού: Γιοβάνοβιτς, Καμπράλ, Πεμπέρν, Ρομπέρζ, Χαμάς, Πίττας, Κολ, Κυριακού, Βα, Ντιγκινί, Γιάνγκα.

Την αποψινή ρεβάνς στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» θα διευθύνει ο Ελβετός, Σάντρο Σέρερ, με βοηθούς τους Στεφάν Ντε Αλμέιδα και Μπέκιμ Ζογκάι. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο επίσης Ελβετός, Φενταγί Σαν.
Με τον Σέρερ διαιτητή, ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από την Αταλάντα στο Μπέργκαμο με 2-1 την περσινή σεζόν στα νοκ-άουτ του Europa League. Υπενθυμίζεται ότι σε αυτή τη φάση της διοργάνωσης δεν υπάρχει VAR.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το