Αθλητισμός

Στον Σαρακηνό ο Αλέξανδρος Πρίφτι

Ο Αλέξανδρος Πρίφτι δεν θα ενσωματωθεί στην ανδρική ομάδα της Νίκης. Ο νεαρός μέσος άφησε πολύ καλές εντυπώσεις πέρσι με την Κ20 και ήταν από τους συντελεστές της επιτυχημένης πορείας μέχρι το Φάιναλ Φορ του αντίστοιχου πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ 2. Παρόλα αυτά στις θέσεις του υπάρχει πληθώρα επιλογών και κρίθηκε προτιμότερο να πάει σε κάποια ομάδα που θα έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Αυτή η ομάδα είναι ο Σαρακηνός, ο οποίος τον απέκτησε ως ελεύθερο ποντάροντας πολλά επάνω του. Η ανακοίνωση του βολιώτικου συλλόγου:

«Πιστή στη φιλοσοφία της να δίνει ευκαιρίες σε νέους ταλαντούχους ποδοσφαιριστές προκειμένου να χτίζεται το μέλλον του ποδοσφαίρου της Μαγνησίας, η διοίκηση του ΑΣ Σαρακηνός 1951 ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Αλέξανδρο Πρίφτι.

Ο Αλέξανδρος προέρχεται από μια εξαιρετική χρονιά, φτάνοντας με την Κ19 της Νίκης Βόλου στα ημιτελικά του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ 2. Αγωνίζεται ως αμυντικός χαφ και διακρίνεται στη σύνδεση άμυνας και κέντρου. Αλέξανδρε καλωσόρισες στον Σαρακηνό».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το