Αθλητισμός

Οι νεαροί Πούλιος, Κριτσίνης, Χόντος στον Ρήγα

Ο Ρήγας Φεραίος ποντάρει σε νέα παιδιά από τον νομό Μαγνησίας τα οποία έχουν ταλέντο και φιλοδοξίες, με την ομάδα του Βελεστίνου να είναι διατεθειμένη να αποτελέσει το «σκαλοπάτι» για την επαγγελματική τους ανέλιξη στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Μετά την απόκτηση του 19χρονου Νικόδημου Γιαννιού, οι Βελεστινιώτες γνωστοποίησαν ότι πήραν τρεις ακόμη νεαρούς ποδοσφαιριστές. Πρόκειται για τους Βασίλη Πούλιο (φωτό πάνω), Βασίλη Κριτσίνη και Βαγγέλη Χόντο που προέρχονται από την Κ20 του Ολυμπιακού Βόλου, παίζοντας την περασμένη σεζόν στο αντίστοιχο ηλικιακό πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2.

Η ανακοίνωση για την απόκτησή τους είναι η κάτωθι: «Ο Ρήγας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την προσθήκη τριών νέων ταλαντούχων ποδοσφαιριστών από την ομάδα Κ20 του Ολυμπιακού Βόλου. Αυτοί είναι οι: Βασίλης Πούλιος δεξί μπακ χαφ-αριστερό εξτρέμ, Βασίλης Κριτσίνης στόπερ και ο Βαγγέλης Χόντος αμυντικό χαφ. Η ομάδα του Ρήγα Φεραίου τους καλωσορίζει και τους εύχεται να «ξεδιπλώσουν» όλο το ταλέντο τους στο γήπεδο, με υγεία και επιτυχίες».

Στο μεταξύ, η οικογένεια Καλόγηρου ανέκαθεν ήταν κοντά στον Ρήγα Φεραίο και το αποδεικνύει εμπράκτως. Η νέα διοίκηση εξέδωσε σχετική ανακοίνωση όπου αναφέρει τα εξής: «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την εταιρεία παραγωγής ελαιόλαδου «Mr. George» και τους ιδιοκτήτες αυτής αδερφούς Γιάννη, Φώτη και Παναγιώτη Καλόγηρο του Γεωργίου που στήριξαν από την αρχή την προσπάθεια της ομάδος μας για την φετινή ποδοσφαιρική χρονιά, χορηγώντας μας αθλητικό υλικό και ενδυμασία όπως και οικονομική βοήθεια. Πάντα επιτυχίες τόσο προσωπικές όσο και στην εταιρεία σας ευχόμαστε».

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το