Αθλητισμός

Απέκτησε και τον Δημήτρη Ζάχο ο Μαγνησιακός

Έναν ακόμη πρωταθλητή ενέταξε στις τάξεις του ο Μαγνησιακός που συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις μεταγραφικές του κινήσεις. Ο λόγος για τον Δημήτρη Ζάχο, τον 23χρονο ακραίο επιθετικό που πέρυσι πανηγύρισε το νταμπλ με την ομάδα του Πυράσου. Για την επικείμενη μεταγραφή του οι αναγνώστες της «Θ» είχαν ενημερωθεί πρώτοι από τις 7 Ιουλίου.

Ο Ζάχος δεν είναι ο πρώτος που μετακόμισε από τον Πύρασο. Είχαν προηγηθεί οι Οικονόμου και Αγιασιώτης, ενώ πιθανότατα ακολουθεί και ο Βλάχος. Πρωτάθλημα με τον Διγενή Νεοχωρίου, αλλά και άνοδο στη Γ’ Εθνική πανηγύρισε και ο Βαγγέλης Ράπτης, η απόκτηση του οποίου ανακοινώθηκε προχθές, ενώ και οι δύο πρώτοι χρονικά νεοαποκτηθέντες, ήτοι ο Άγγελος Βέρτζος και ο Δημήτρης Σιάτρας γνωρίζουν πολύ καλά από κατακτήσεις τίτλων.

Στην Ακαδημία του Μαγνησιακού πρωτόπαιξε ποδόσφαιρο ο Δημήτρης Ζάχος, ενώ στη συνέχεια εντάχθηκε στον Ολυμπιακό και το 2017-18 έκανε ντεμπούτο στη Γ’ Εθνική με τους «ερυθρόλευκους» (στο νικηφόρο 6-0 με τον Οπούντιο Μαρτίνου). Ακολούθησε μία τριετία στη Γ’ Εθνική με τον Θησέα, όπου έκανε συνολικά 31 συμμετοχές, ενώ πέρυσι σε Α’ ΕΠΣΘ και μπαράζ ανόδου με τον Πύρασο αγωνίστηκε σε 28 παιχνίδια και σκόραρε 10 φορές.

Η ανακοίνωση του Μαγνησιακού: «Ανακοινώνουμε την έναρξη συνεργασίας της ομάδας μας, για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023, με τον ποδοσφαιριστή Δημήτρη Ζάχο. Γεννήθηκε στις 18/3/1999 και αγωνίζεται ως πλάγιος επιθετικός.

Ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του από την Ακαδημία του συλλόγου μας. Στη συνέχεια  έπαιξε στην Κ-19 του Ολυμπιακού Β., ενώ ήταν μέλος της ίδιας ομάδας στη Γ’ Εθνική.

Από το 2018 έως το 2021 αγωνίστηκε στον Θησέα Αγριάς στη Γ’ Εθνική, με τον οποίο είχε πλήρεις αγωνιστικές χρονιές. Πέρυσι αγωνίστηκε στον πρωταθλητή Πύρασο, έχοντας πετύχει 10 γκολ. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το