Αθλητισμός

Α’ ΕΠΣΘ: Εκτός έδρας δοκιμάζονται Πύρασος και Αγία Άννα

Νέο ενδιαφέρον απέκτησε η μάχη του τίτλου στην Α’ ΕΠΣΘ μετά το «διπλό» της Αγίας Άννας επί του Πυράσου, αφού οι «ερυθρόλευκοι» μείωσαν την απόσταση από την κορυφή στους τέσσερις βαθμούς. Βέβαια, οι Αγχιαλίτες εξακολουθούν να έχουν το πάνω χέρι, ενώ η εμφατική τους νίκη στο Κύπελλο, με σκορ 5-1 επί του Θησέα, έδειξε ότι ξεπέρασαν την ήττα τους στο ντέρμπι.
Πάντως, για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ, τόσο ο Πύρασος, όσο και η Αγία Άννα αγωνίζονται σήμερα εκτός έδρας. Η ομάδα του Γιάννη Σιαμέτη θα παίξει στο Σέσκλο με την Ακρόπολη, ενώ αυτή του Κώστα Τσιουρέλη θα μεταβεί στον Αλμυρό για να αναμετρηθεί με τον τοπικό Γυμναστικό. Άλλο ένα ματς γίνεται σήμερα, ανάμεσα σε Αίαντα και Σαρακηνό, ενώ αύριο ο Τοξότης θα φιλοξενήσει τον Ρήγα Φεραίο.
Στα πλέι άουτ θα πραγματοποιηθεί η 4η αγωνιστική με την αυριανή συνάντηση Αγχίαλος-Α.Ε. 2002 να ξεχωρίζει, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι όλες οι ομάδες δεν θα παλέψουν για το «τρίποντο», αφού υποβιβάζονται οι επτά τελευταίες (η περίπτωση να πέσουν οκτώ έχει απομακρυνθεί μετά τη διαφαινόμενη σωτηρία της Δήμητρας). Σήμερα παίζουν Αστέρας-Σκιάθος και Μυρμιδόνες-Δάφνη, ενώ εκτός από το ματς της Αγχιάλου Κυριακάτικο είναι και το Διαγόρας-Αγία Παρασκευή. Ο πρωτοπόρος Πρωτεσίλαος, που λογικά δεν θα έχει πρόβλημα με την παραμονή, θα πάρει ξεκούραστο «τρίποντο» μια και βάσει προγράμματος θα έπαιζε με τη Μακρινίτσα.
Τέλος, έχουμε και τρία εξ αναβολής παιχνίδια της Β’ τοπικής με τα οποία ολοκληρώνεται η κανονική περίοδος. Το σημερινό αποτέλεσμα στο Κένταυρος Ν.Π.-Ε.Λ. Νηλέας (2ος όμιλος) θα μετρήσει στα πλέι οφ στα οποία έχουν περάσει και οι δύο ομάδες. Από εκεί και πέρα, αύριο το μεσημέρι θα μάθουμε ποια εκ των Πανιωνίου η Νέων Αγίας Άννας θα πάρει την 4η προνομιούχο θέση του 1ου ομίλου και θα παίξει στα πλέι οφ. Ο Πανιώνιος έχει 32 βαθμούς και παίζει στην έδρα της ΑΠΟΒ, ενώ οι Νέοι Αγίας Άννας ακολουθούν με 30 και αγωνίζονται στη Σκόπελο. Οι «κυανέρυθροι» της Νέας Ιωνίας θέλουν μόνο νίκη για να είναι σίγουροι, αφού σε περίπτωση ισοβαθμίας υπερτερεί η ομάδα των Νέων Αγίας Άννας.
Αναλυτικά, το πρόγραμμα και οι διαιτητικές τριάδες:

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
(πλέι οφ)
Σάββατο 19/3
Σέσκλου, 15.00, Ακρόπολη-Πύρασος: Σαρρής, Σφυρής, Γεωργαντζής.
Αλμυρού, 15.00, Γ.Σ. Αλμυρού-Αγία Άννα: Γραββάνης, Κ. Τασιόπουλος, Καρβούνη.
Πτελεού, 15.00, Αίας-Σαρακηνός: Καλορογιάννης, Π. Σακκάς, Δ. Σακκάς.
Κυριακή 20/3
Βοηθητικό ΕΑΚ, 15.00, Τοξότης-Ρήγας Φεραίος: Καλορογιάννης, Π. Σακκάς, Σφυρής.

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
(πλέι άουτ)
Σάββατο 19/3
Πλατάνου, 15.00, Μυρμιδόνες-Δάφνη: Σαμαράς, Γιάννης, Καλογρίτσας.
Ριζομύλου, 20.00, Αστέρας-Σκιάθος: Κούστας, Αγγελόπουλος, Δημητράκης.
Κυριακή 20/3
Αγχιάλου, 15.00, Αγχίαλος-Α.Ε. 2002: Γ. Τασιόπουλος, Γεωργαντζής, Αγγελόπουλος.
Στεφανοβικείου, 15.00, Διαγόρας-Αγία Παρασκευή: Τσίντζας, Αναστασίου, Μπέλλου.
Πρωτεσίλαος-Μακρινίτσα 3-0 α.α.

Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
(εξ αναβολής)
Σάββατο 19/3
Αργαλαστής, 15.00, Κένταυρος Ν.Π.-Ε.Λ. Νηλέας: Γ. Τασιόπουλος, Τσάγγαρης, Γαλάνη.
Κυριακή 20/3
Βοηθ. ΕΑΚ, 10.30, ΑΠΟΒ-Πανιώνιος: Γραββάνης, Αναστασίου, Κίττος.
Σκοπέλου, 10.30, Σκόπελος-Νέα Αγίας Άννας: Ρίζος, Παπαγεωργίου, Μπαϊράμης.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το