Αθλητισμός

Αθλητές της Ακαδημίας Shinkyokushinkai καράτε Βόλου στον Κολινδρό

Με επτά αθλητές και αθλήτριες θα συμμετάσχει ο σύλλογος Ακαδημία Shinkyokushinkai Βόλου (Υπέρτατη Αλήθεια-Συνεργασία) στο κύπελλο καράτε εγχρώμων και μαύρων ζωνών «Open Series 2022» που διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο Κολινδρού Πιερίας το Σαββατοκύριακο. Το συγκεκριμένο πρωτάθλημα διοργανώνεται από την Τοπική Επιτροπή Καράτε Βορείου Ελλάδος υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε.

Σήμερα Σάββατο 12 Μαρτίου θα αγωνιστούν οι αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου έως 12 ετών. Αναλυτικά θα αγωνιστούν οι:

Σκόρα Κάτια στο αγώνισμα του ΚΑΤΑ κορασίδων 10 ετών και στο αγώνισμα του ΚΟΥΜΙΤΕ Κορασίδων 10 ετών -40κιλά. Σκόρας Θωμάς στο αγώνισμα του ΚΑΤΑ παίδων 8 ετών και στο αγώνισμα του ΚΟΥΜΙΤΕ Παίδων 8 ετών +35 κιλά. Καποδίστριας  Κωνσταντίνος στο αγώνισμα του ΚΑΤΑ παίδων 10 ετών και στο αγώνισμα του ΚΟΥΜΙΤΕ Παίδων 10 ετών -40 κιλά. Τσιτρά  Αποστολία στο αγώνισμα του ΚΑΤΑ κορασίδων 10 ετών και στο αγώνισμα του ΚΟΥΜΙΤΕ κορασίδων 10 ετών -40 κιλά. Κουφογεώργου Αικατερίνη στο αγώνισμα του ΚΑΤΑ κορασίδων 7 ετών.

Επίσης, την Κυριακή αγωνίζονται οι αθλητές: Μυτιλιός Ανδρέας στο αγώνισμα του ΚΟΥΜΙΤΕ ανδρών -75 κιλά και Στύλος Αστέριος στο αγώνισμα του ΚΟΥΜΙΤΕ Νεών ανδρών +76κιλά

Την όλη προετοιμασία των αθλητών ανέλαβε η τεχνική διευθύντρια του συλλόγου Κοσμίδου Βίκυ, η οποία θα συνοδεύσει και θα κοουτσάρει τους αθλητές, μαζί με τον διευθύνοντα προπονητή Κοσμίδη Γιώργο. Το Δ.Σ. του συλλόγου εύχεται στους αθλητές καλή επιτυχία και ευχαριστεί τους γονείς που στηρίζουν τον σύλλογο σε κάθε εκδήλωση.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το