Αθλητισμός

Αφήνει πίσω τη Βέροια και βλέπει Απόλλωνα Πόντου

Η έξοδος του Ολυμπιακού στη Βέροια δεν συνοδεύτηκε με την κατάκτηση ενός θετικού αποτελέσματος. Οι «ερυθρόλευκοι» ηττήθηκαν με 3-0, καθώς βρέθηκαν σε κακή μέρα, αν και μέχρι το 28’ που δέχθηκαν το πρώτο γκολ, ήταν αρκετά καλοί στο παιχνίδι, περιορίζοντας την επιθετική δραστηριότητα των παικτών του Παύλου Δερμιτζάκη.

Η Βέροια μετά το 1-0, το οποίο πέτυχε με κεφαλιά ο Γιάννης Πασάς, βρήκε περισσότερους χώρους και δημιούργησε ορισμένες καλές φάσεις μπροστά από την εστία του Ξενοδόχοβ.

Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του ήταν ακίνδυνος επιθετικά, από τη στιγμή που οι «ερυθρόλευκοι» δεν μπορούσαν να κρατήσουν μπάλα, να βγουν στην επίθεση με αξιώσεις, με αποτέλεσμα να μη δημιουργήσουν ούτε μία επικίνδυνη φάση για το τέρμα του Βελλίδη.

Στην επανάληψη η Βέροια ευτύχησε πολύ γρήγορα, μέσα σε διάστημα 10 λεπτών, να πετύχει άλλα δύο τέρματα, στο 51’ με πέναλτι του Πασά και στο 55’ με κεφαλιά του Σκόνδρα, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μούργου και ουσιαστικά να «κλειδώσει» την υπόθεση νίκη.

Ακολούθησαν 35 λεπτά ανούσιου ποδοσφαίρου, με τους γηπεδούχους να ελέγχουν το ματς και να διαχειρίζονται το αποτέλεσμα και τους παίκτες του Ολυμπιακού να μην μπορούν να βγάλουν αντίδραση, απογοητευμένοι και από την εξέλιξη του παιχνιδιού.

Την Τετάρτη με Απόλλωνα Πόντου
Το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2 συνεχίζεται αύριο Τετάρτη, με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται τον Απόλλωνα Πόντου, με στόχο την πρώτη του νίκη. Ο Γιώργος Βαζάκας δεν μπορεί να υπολογίζει και πάλι στις υπηρεσίες του τραυματία Δημήτρη Στάμου, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Γιώργου Ξύδα, ο οποίος ξεπερνά τον τραυματισμό του.

Επιστρέφει στην ομάδα ο Όσκαρ Σιαφά, ενώ είναι πολύ πιθανό να δούμε για πρώτη φορά στην αποστολή τόσο τον Ρίτσι Κιτόκο, όσο και τον Σαλμί Ντιαμπί, με τη διοίκηση να κάνει τις ενέργειες προκειμένου να εκδοθεί το δελτίο του νεαρού μέσου.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το